Aπανωτες συλληψεις για κατοχη ναρκωτικων σε ολη την ελλαδα,,,

16:03 19/5/2013 - Πηγή: Fimotro
Μια πληροφορία οδήγησε τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων στα ίχνη ενός 45χρονου Έλληνα που θεωρήθηκε ύποπτος για διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή.
Κατά τη σωματική έρευνα στην οποία υποβλήθηκε,...
βρέθηκε πάνω του μία χάρτινη συσκευασία με κάνναβη βάρους 5,6 γραμμαρίων.

Όμως, η έρευνα στο σπίτι του 45χρονου στην πόλη των Ιωαννίνων αποκάλυψε ότι πράγματι διακινούσε ναρκωτικά. Ήδη είχε έτοιμη για πώληση ακατέργαστη κάνναβη βάρους 570 γραμμαρίων, συσκευασμένη σε ένα δέμα τυλιγμένο με μονωτική ταινία.

Έτσι, συνελήφθη
και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Μια μεγάλη γλάστρα στην αυλή της παλιάς αγροικίας του στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, έκρυβε το μυστικό ενός 29χρονου χασισοκαλλιεργητή. Σε αυτήν είχε φυτέψει οκτώ δενδρύλλια κάνναβης που είχαν ήδη φτάσει σε ύψος 40 εκατοστών.

Όμως, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που είχαν πληροφορίες για τη φυτεία τον παρακολούθησαν διακριτικά και, μόλις έφτασε και άρχισε να ποτίζει τα χασισόδεντρα, τον συνέλαβαν επ' αυτοφώρω. Στο σπίτι του κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με κάνναβη βάρους 6,63 γραμμαρίων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Με 26,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια συσκευασία καπνού βάρους 6,4 γραμμαρίων εμποτισμένη με χασισέλαιο στην κατοχή του συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών σε χωριό του Κιλκίς ένας 32χρονος, που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς για κατοχή ναρκωτικών.

Έχοντας μαζί του 80 χάπια του ναρκωτικού φαρμακευτικού σκευάσματος “Xanax” κυκλοφορούσε στην Κομοτηνή ένας 45χρονος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα