Akoma ''bραζουν'' στο κιδησο για τη χουκλη...

17:45 15/1/2015 - Πηγή: Fimotro
Δεν λένε να συνέλθουν στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών από τη σοκαριστικά αντιδεοντολογική, όπως επιμένουν...
να τη θεωρούν, αντιμετώπιση που είχε ο Γιώργος Παπανδρέου στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον ΑΝΤ1 από τη δημοσιογράφο Μαρία Χούκλη.

Ο προβληματισμός και η αγωνία που έτσι κι αλλιώς υπάρχει στο ΚΙΔΗΣΟ για την εκλογική τύχη του νεοϊδρυθέντος κόμματος, οδηγεί στελέχη του να ασχολούνται
έντονα με τέτοια θέματα και να τα αναδεικνύουν ως μείζονα, ενίοτε δε και ως εμπόδια που ευθύνονται για την στασιμότητα, που γενικά παρουσιάζει το εγχείρημα του κ. Παπανδρέου.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που προτείνουν μια εξονυχιστικά προσεκτική επιλογή των τηλεοπτικών και άλλων εμφανίσεων του κ. Παπανδρέου στα μέσα ενημέρωσης, πιστεύοντας ότι πολλοί είναι εκείνοι που δεν θέλουν την επιστροφή του πρώην πρωθυπουργού σε ρόλο ρυθμιστή των πολιτικών πραγμάτων. Είναι ίσως πάνω κάτω οι ίδιοι, που τον έδιωξαν από την πρωθυπουργία, σημειώνουν.

Ενδεικτικό των συζητήσεων είναι ο διάλογος που είχε το Τwitter ο στενός συνεργάτης του κ. Παπανδρέου και δραστήριος στο νέο κόμμα πρώην υφυπουργός Γιάννης Πανάρετος, με χρήστη, που προφανώς είναι θερμή οπαδός του προέδρου του ΚΙΔΗΣΟ:
Keywords
Τυχαία Θέματα