Abραμοπουλος: προϋποθεση η συναινεση για εξοδο απο την κριση

19:05 28/4/2012 - Πηγή: Fimotro
Μήνυμα προς τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις που υπάρχουν στα άλλα κόμματα να αναλάβουν την ευθύνη τους στέλνει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος επισημαίνοντας πως ο εκλογικός στόχος της αυτοδυναμίας είναι αυτονόητος για κάθε...
κόμμα εξουσίας, πόσο μάλλον για τη ΝΔ.

«Κριτήριο είναι για μας η πολιτική σταθερότητα, η κοινωνική ομαλότητα και η έξοδος της χώρας από την κρίση, ώστε να ακολουθήσει πορεία ανάπτυξης και
επανάκτησης της εθνικής αξιοπρέπειας και η αποκατάσταση των σχέσεων εμπιστοσύνης πολίτη-κράτους» δηλώνει ο υπουργός Άμυνας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Ημερησία» επισημαίνοντας πως η «ισχυρή ΝΔ, είναι η μόνη συμπαγής και αξιόπιστη ευρωπαϊκή πολιτική δύναμη που εγγυάται σήμερα, ως το πρώτο κόμμα στην επόμενη Βουλή, τις αναγκαίες προϋποθέσεις για μια βιώσιμη και αποτελεσματική διακυβέρνηση» .

Απαντώντας σε όσους εκτιμούν πως ο κ. Αβραμόπουλος θα επιθυμούσε να είναι Πρωθυπουργός σε μια κυβέρνηση συνεργασίας, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας τονίζει πως ο επόμενος Πρωθυπουργός σύμφωνα με το Σύνταγμα, θα είναι ο Αρχηγός του πρώτου, σε κοινοβουλευτική δύναμη, κόμματος στη Βουλή και επαναλαμβάνει την πάγια θέση του για τη συναίνεση.

«Η συναίνεση και η συνέργεια είναι προϋπόθεση για την έξοδο της Ελλάδος από την κρίση. Είναι δύσκολες οι στιγμές που ζούμε. Η ευθύνη ανήκει σ' εμάς, για το πώς θα πορευθούμε στο μέλλον» τονίζει χαρακτηριστικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα