4η eπανερωτηση προς κοινωνια της πληροφοριας αε , οικονομικους εισαγγελεις και αρμοδιους φορεις και υπουργεια

07:49 1/10/2014 - Πηγή: Fimotro
ΕΠΩΝΥΜΟ EMAIL ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
Σε συνέχεια των 3 προηγουμένων ερωτήσεων μου δημοσίως στα σχετικά λίνκ
Ερώτηση 1 : εδώ.
Ερώτηση 2 : εδώ.
Ερώτηση 3 : εδώ.
Δεν έχω λάβει ουδεμιά απάντηση , είτε από...
το μέσο ενημέρωσης αλλά ούτε και σχετικό έγγραφο προς εμένα.Η όλη συμπεριφορά σας κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως "απρεπέστατη" . Η απροθυμία και η αλαζονεία που τους διακατέχει προφανώς όλους τους Αρμοδίους και Υπευθύνους φαίνεται περίτρανα. Σε τόσα
ερωτήματα ενός ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ - ΠΟΛΙΤΗ αποφεύγετε να απαντήσετε , μας αποδεικνύει ότι ενδιαφέρεστε μονάχα για τη θέση και το πόστο που διατηρείτε και να λαμβάνετε το μισθό σας (πλουσιοπάροχο προφανώς - τον οποίο τον πληρώνουμε εμείς οι φορολογούμενοι πολίτες- , τη στιγμή που οικογένειες έχουνε πρόβλημα επιβίωσης) και τα προνόμια των θέσεων σας κανονικά τη στιγμή τεράστια όπου η ΑΔΙΚΙΑ και η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ εις βάρος μας και σε εμένα προσωπικά ζει και βασιλεύει κανονικότατα.Μακάρι να γνώριζα για ποιο λόγο το κάνετε όλο αυτό το σκηνικό εις βάρος σε εμάς που σας πληρώνουμε ως ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ και ενώ καλείστε να απαντήσετε μας προσπερνάτε και αδιαφορείτε προκλητικά . Ερωτώ μήπως συμβαίνει κάτι άλλο?? και αν ναι τότε τι είναι αυτό Κυρίες και Κύριοι Υπεύθυνοι ????? ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ τους οποίους αυτούς εμείς τους πληρώνουμε ως ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.

Όπως πλέον αντιλαμβάνεται και ένα νεογνό αδυνατείτε και το κυριότερο αδιαφορείτε παντελώς προκλητικά όλοι σας μετά από 3 δημόσιες ερωτήσεις - καλέσματα να απαντήσετε εγγράφως και δημοσίως σε ένα Έλληνα ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ πολίτη – επιχειρηματία σε βασικά και καίρια ερωτήματα που έχουν να κάνουνε με την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ απο την ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΑΕ. τη στιγμή που η αρμόδια επιτροπή το ενέκρινε σωστό,ολοκληρωμένο σωστά και ορθά και τυπικό σύμφωνα με τον κανοσνισμό του ΕΣΠΑ.

Να σημειωθεί ότι > Σχετικό άρθρο - καταγγελία
> .
Ξαναπροσπαθώ από εδώ και μη έχοντας φόβο να αποκρύψω κάτι και διεκδικόντας και προασπίζοντας το έννομο συμφέρον μου ΚΑΛΩ για ΑΜΕΣΗ απάντηση στα ερωτήματα που ξαναθέτω για 4 φορά πλέον και θα θέτω κάθε ημέρα μέχρι να μου απαντήσετε. Ειδάλλως καθημερινά θα βλέπουνε άπαντες την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα που υπόσχεται ΑΝΑΠΤΥΞΗ , όπως προμηνύει καθημερινά ο Πρωθυπουργός μας Κος. Αντώνης Σαμαράς.

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΚΤΠ ΑΕ , ΥΠΟΥΡΓΟΙ , ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ,ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΔΥΝΑΤΟΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΝΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΚΑΛΩ -ΕΡΩΤΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΕΞΗΣ :

Θα επιβληθούν κυρώσεις στην Κα . Μπιζμπίκη Μαίρη για την απρεπέστατη και παράνομη συμπεριφορά της προς τον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη από κάθε αρμόδια Αρχή και από το αρμόδιο Υπουργείο Κ.Μητσοτάκη Κυριάκο και Κ. Δένδια Νικόλαε??
ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΘΑ?
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΝΩ ΕΙΜΕΘΑ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟΙ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΜΕ ΓΡΑΠΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΕΙΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ?
ΤΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ Δ.Σ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΑΕ?
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΚΑ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΚΤΠ ΑΕ?ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ?
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΘΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΣΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΑΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΛΠ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ?

ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΑΝΤΩΝΙΕ , ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΟ , ΚΥΡΙΕ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΜΕΝΕΛΑΕ , ΚΥΡΙΕ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΑΝΤΩΝΙΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΑΕ. ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΩ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΩ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΤΟΣΟ ΕΓΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.

Η Παρούσα απευθύνεται προς :ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ , ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ , Δ.Σ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΑΕ , ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ , ΔΕΝΔΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟ , ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΜΕΝΕΛΑΟ , ΓΚΙΚΑ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ , ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ , ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ

ΓΚΟΓΚΟΣ Β.ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ – HOTEL GOGOS
ΚΑΣΤΡΑΚΙ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ
ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ.
Keywords
Τυχαία Θέματα