2,9 δις ευρω υπερ της express service επιδικασε το πρωτοδικειο!...

15:06 1/7/2013 - Πηγή: Fimotro
...ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΕΜΙΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ
Ηθική, επιχειρηματική, δικαστική -αλλά όχι ακόμη οικονομική- δικαίωση αποτελεί για την Express Service, η υπ’ αριθμόν 1645/2013 απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών που εξεδόθη επισήμως στις 28 Ιουνίου. Η Εxrpess Service...
ανακοινώνει στους χιλιάδες των συνδρομητών, πελατών και συνεργατών της, ότι
το Πρωτοδικείο Αθηνών επιδίκασε υπέρ της Express Service το ποσό των 2,9 δισ. Ευρώ, για παραβίαση σειράς διατακτικών, αμετάκλητων δικαστικών αποφάσεων
που αφορούν αθέμιτο ανταγωνισμό της Εθνικής Ασφαλιστικής στον κλάδο της οδικής βοήθειας.

Αυτό σημαίνει ότι, μετά από 18 ολόκληρα χρόνια αγώνα και άοκνων προσπαθειών
οι οποίες υπονομεύθηκαν συνειδητά και συστηματικά από πολιτικούς, δικαστικούς και εξωθεσμικούς παράγοντες, η Ελληνική Δικαιοσύνη έκρινε πως έχουν διαπραχθεί 732.797 παράνομες πράξεις αθέμιτου ανταγωνισμού σε βάρος της Εxpress Service και επιδικάζει αποζημίωση 4.000 Ευρώ για κάθε μία από αυτές σε βάρος της Εθνικής Ασφαλιστικής, υπέρ της Εxpress Service.

Η δικαστική απόφαση όχι μόνον εξασφαλίζει τις 1.505 και πλέον θέσεις εργασίας στον Όμιλο
αλλά ταυτόχρονα ισχυροποιεί τους δεσμούς εμπιστοσύνης που η Express Service έχει χτίσει με τις δεκάδες χιλιάδες των πελατών της.

«Στόχος της Εxpress Service δεν είναι ο εύκολος πλουτισμός αλλά η ηθική δικαίωση και η επιχειρηματική προοπτική» δήλωσε ο Πρόεδρος του Ομίλου Γιάννης Ραπτόπουλος που εξακολουθεί να ελπίζει σε μια τίμια και αμοιβαίως επωφελή οικονομική συμφωνία με την Εθνική Ασφαλιστική.

«Νιώθω δικαιωμένος από αυτή την εξέλιξη. Για χρόνια ολόκληρα σπιλώθηκε το όνομά μου και η καλή φήμη της Express Service.
Η Ελληνική Δικαιοσύνη ανοίγει παράθυρο ελπίδας για όλους τους Έλληνες που τα τελευταία χρόνια βιώνουν πρωτοφανείς δυσκολίες σ’ ένα περιβάλλον οικονομικής και κοινωνικής αδικίας.
Η απόφαση της 28ης Ιουνίου εξασφαλίζει την τακτοποίηση των οφειλών της Express Service και θέτει τις βάσεις για ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση των συνδρομητών της…»
αναφέρει στη δήλωσή του ο Γιάννης Ραπτόπουλος.
Keywords
Τυχαία Θέματα