11η ιουνιου 2013 - 11η σεπτεμβριου 2014 και οι «δολοφονοι...» της ερτ 15 μηνες μετα κυκλοφορουν ελευθεροι! το παρασκηνιο του «μαυρου»

13:07 12/9/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Είναι λίγο περίεργο έως ακατανόητο, με διάφορες δικαστικές αποφάσεις να στέλνονται στις φυλακές αθώοι η ένοχοι ισόβια, και να προφυλακίζονται άλλοι με βαριά η ελαφρά αδικήματα, ακόμα...
και πολιτικοί, και οι δολοφόνοι... της ΕΡΤ να κυκλοφορούν ελεύθεροι! Είναι βαριά αυτά που γράφω αλλά έχω την ευθύνη των λόγων μου.

Οι εισαγγελείς που μπαινοβγαίνουν... στο ραδιομέγαρο, και οι διάφοροι ελεγκτές, δεν κατάφεραν ποτέ να στείλουν κάποιους στη φυλακή, για τα όργια και τις σπατάλες στο φορέα.
Και δεν τόλμησαν, γιατί η μαφία που λυμαινόταν το ραδιομέγαρο, και λυμαίνεται, είχε πάντα τις πλάτες του εκάστοτε μαξίμου.

Ακόμα και σήμερα, ο ίδιος ο πρωθυπουργός, θεωρεί άβατο(άγιο όρος!!!) το μαξίμου και δεν επιτρέπεται να μπει μέσα συνεργείο του μορφώματος της ΝΕΡΙΤ, όπως και στις αποστολές του που τον ακολουθεί, διότι δεν την εμπιστεύεται και συνεργάζεται με ιδιώτες συνταξιούχους!!! Πρωτοφανές και αυτό στα παγκόσμια χρονικά. Θα ασχοληθούμε εκτενέστερα σε άλλη ανάρτηση προσεχώς με ονόματα και διευθύνσεις!

Οι εισαγγελείς λοιπόν θα έπρεπε πρώτα να ξεκινήσουν την έρευνα από τους ανθρώπους του μαξίμου που ελέγχουν την (ΕΡΤ)ΔΤ-ΝΕΡΙΤ, και μετά να ζητήσουν ευθύνες από τα «κατάλοιπα» ενός πρώην υγιούς και κερδοφόρου φορέα, με τα όποια προβλήματα και αμαρτίες του παρελθόντος. Η χθεσινή απόφαση προέδρου και αντιπροέδρου διευθύνοντος συμβούλου να παραιτηθούν την 11 Σεπτεμβρίου, δεν ξέρω αν ήταν τυχαία η την φύλαγαν. Έχει πάντως συμβολικό χαρακτήρα και τη δική της σημασία! Η παραιτησή τους ήταν το τυρί στη φάκα! ΔΕΘ και μεταδόσεις Τσίπρα από Θεσσαλονίκη απηχούν τον πλήρη έλεγχο από τις διαφορετικές επιρροές που ασκούν άνθρωποι του μαξίμου.

11 Ιουνίου 11 Σεπτεμβρίου. Ένας συμβολισμός με ιδιαίτερο νόημα! Πέρασαν 15 μήνες από το «μαύρο» της ΕΡΤ, ρίχνοντας τον φορέα, μέσα από πολιτικές και δικαστικές αποφάσεις «παρωδία» σε βούρκο και λασπόνερα, για να ικανοποιήσει η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, δανειστές και ντόπια «κοράκια» που λυμαίνονται τις τηλεοπτικές συχνότητες.

Διόρισαν έναν σουλτάνο ειδικών συμφερόντων να αναβαθμίσει την ΕΡΤ και έναν τραπεζίτη νεκροθάφτη να φροντίσει το σάβανο! Ένα εποπτικό συμβούλιο της πλάκας, και ένα ΔΣ που δεν ήξερε τι του γίνεται. Για να φτάσουμε στο σήμερα, με τις παραιτήσεις και πυρά εναντίον κυβερνητικών παραγόντων.

Στο διάστημα αυτό των 15 μηνών, όχι μόνο δεν λειτούργησε δημόσια τηλεόραση, αλλά έγινε βορά, επιτηδείων και παρατρεχάμενων, που έκαναν πλιάτσικο το μόρφωμα, πλουτίζοντας εις βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων. Σε προσεχή ανάρτηση θα δείτε, πως δίνονται δουλειές σε εξωτερικά συνεργεία, με απλές και ανεξέλεγκτες αποφάσεις, και πως η μαφία και τα κατάλοιπα της αμαρτωλής ΕΡΤ που διόρισε ο σουλτάνος ελέγχουν το ραδιομέγαρο με τοποτηρητές!

Το μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ δεν έχει καμιά επαφή με το περιβάλλον και τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις, μακριά από την EBU που είναι και ο φυσικός της χώρος. Άμεσα και ξεκάθαρα με μια πολιτική απόφαση πρέπει να ανοίξει, τις πόρτες της στο καταξιωμένο και έμπειρο προσωπικό που απομάκρινε, αν θέλει να κρατήσει κάτι από την αξιοπρέπεια της η κυβέρνηση. Όπως βιαστικά και αψυχολόγητα, κάποιοι «σχιζοφρενείς» πήραν την απόφαση να την κλείσουν, έτσι πρέπει να την ανοίξουν.

Και για να μην αδικήσω τους εμπνευστές, σήμερα για πρώτη φορά θα σας αποκαλύψω όλο το παρασκήνιο του «μαύρου», που οι ίδιοι οι βουλευτές και πρώην υπουργοί, άκουσαν από το μαξίμου σιωπηλοί, με έντονα τα σημάδια του «εγκεφαλικού».

11 Ιουνιου 2013 ώρα 16:00. Έχουν κληθεί στο μαξίμου 15 βουλευτές και πρώην υπουργοί, κατ΄εντολή του Αντώνη Σαμαρά εκτάκτως. Δεν τους έχει ανακοινωθεί ο λόγος για τον οποίο εκλήθησαν επειγόντως. Οι πρώτοι φτάνουν 16:01. Στις 16:16 έχουν φθάσει όλοι. Μεταξύ των προσκληθέντων Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης. Τα ονόματα στη διάθεση όλων. Η επιλογή έχει γίνει σε πρόσωπα αναγνωρίσιμα που έχουν την ευχέρεια λόγου και την εμπειρία τω ν τηλεοπτικών παραθύρων!

Εκεί παρουσία των Δημήτρη Σταμάτη, Χρύσανθο Λαζαρίδη, Σίμου Κεδίκογλου, Γιώργου Μουρούτη και κάποιων «παρατηρητών» τους ανακοινώνετε, ότι κλείνει η ΕΡΤ και εκλήθησαν στο μαξίμου για να πάρουν οδηγίες, και να υπερασπιστούν στα μέσα ενημέρωσης και ιδιαίτερα τα κανάλια το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Οι παρευρισκόμενοι «πάγωσαν» στο άκουσμα «κλείσιμο». Ζήτησαν εξηγήσεις και επιχειρήματα, για να υπερασπιστούν το «μαύρο». Δεν τους δόθηκε καμιά διευκρίνιση, τους παρέπεμψαν στην ανακοίνωση που θα διάβαζε ο Σίμος Κεδίκογλου. Ο μόνος που αντέδρασε με χαμόγελα και έδινε συγχαρητήρια στον Σαμαρά ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ ο Μάκης Βορίδης έδειχνε προβληματισμένος. Οι βουλευτές, έφυγαν με σκυμμένο κεφάλι από το μαξίμου έτοιμοι για να δώσουν τη μάχη! Ποια μάχη όμως;

Ο πρωθυπουργός έχει ακόμη μια ευκαιρία! Να πάει στο «Άγιο όρος» να μονάσει για λίγο και εκεί να πάρει της αποφάσεις του και να λυτρωθεί από τις αμαρτίες του.

Με κυβερνητική εκπρόσωπο τη Σοφία Βούλτεψη και κάποιους συνεργάτες από το μαξίμου και το Βενιζέλου με το «καμουτσί» στο χέρι, οι αμαρτίες σου Αντώνη θα πολλαπλασιάζονται, και τότε δύσκολα θα συγχωρεθούν από τον πανάγαθο! Η συνέχεια προσεχώς..
Keywords
Τυχαία Θέματα