'' τραπεζικα δανεια για τους φορους ''...

18:56 14/2/2013 - Πηγή: Fimotro
ΦΟΒΕΡΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ...
Η Δημοκρατική Αριστερά, επισημαίνει με ανακοίνωση της την δυσβάσταχτη φορολογική επιβάρυνση των νοικοκυριών και προτείνει άτοκα δάνεια για την αποπληρωμή των φόρων.
«Το 2013 καλούνται οι ιδιοκτήτες ακινήτων...
να πληρώσουν συσσωρευμένους φόρους –δόσεις από τα προηγούμενα χρόνια μαζί με δόσεις για φέτος και το ειδικό τέλος μέσω της ΔΕΗ», επισημαίνει η Δημοκρατική Αριστερά στην ανακοίνωση της και συνεχίζει:
«Η επιβάρυνση είναι δυσβάστακτη για τη φοροδοτική δυνατότητα των νοικοκυριών, τα οποία δοκιμάζονται από τη μείωση των εισοδημάτων τους. Η αντιμετώπιση του
προβλήματος πρέπει να γίνει με τη χορήγηση από τις τράπεζες ειδικών ατόκων δανείων, που θα εξοφλούνται σε πολλές δόσεις για όσους αδυνατούν να πληρώσουν εφάπαξ. Όσοι μπορούν να καταβάλουν εφάπαξ, να έχουν έκπτωση τουλάχιστον 10%».
Με αυτόν τον τρόπο, σύμφωνα με την ΔΗΜΑΡ, «οι τράπεζες θα επωφελούνται από την έκπτωση 10%, ενώ οι δανειολήπτες θα εξοφλούν σε πολλές δόσεις χωρίς επιβάρυνση, χωρίς τόκους. Έτσι οι πολίτες θα ανακουφιστούν και η είσπραξη εσόδων του δημοσίου θα βελτιωθεί».
Keywords
Τυχαία Θέματα