'' to χρεος της δημαρ ''...

15:45 2/2/2013 - Πηγή: Fimotro
... ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΗΣ...
"Η κυβέρνηση οφείλει με συγκεκριμένα αποτελέσματα, μετρήσιμα στην καθημερινή ζωή των πολιτών, να ανταποκριθεί στις ευθύνες που έχει αναλάβει και να αποδείξει ότι η χρονιά αυτή είναι η τελευταία χρονιά των θυσιών", δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης, ...
στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της ΔΗΜΑΡ.

Ολόκληρη η δήλωσή του έχει ως εξής:
"Το 2013 θα είναι μια δύσκολη χρονιά.
Η κυβέρνηση οφείλει με συγκεκριμένα αποτελέσματα, μετρήσιμα στην καθημερινή ζωή των πολιτών, να ανταποκριθεί στις ευθύνες που έχει αναλάβει και να αποδείξει ότι η χρονιά αυτή είναι η τελευταία χρονιά των θυσιών. Το χρέος της ΔΗΜΑΡ είναι η προστασία των αδύναμων στρωμάτων της κοινωνίας και των ανέργων, η άμεση δράση για την ένταξη των νέων στον κόσμο της εργασίας .
Η χώρα πρέπει να προχωρήσει μπροστά και να απεξαρτηθεί από τις ρυθμίσεις των μνημονίων. Η ανάπτυξη είναι το κρίσιμο μέγεθος. Μία ανάπτυξη που θα αξιοποιήσει υπαρκτές δυνατότητες και θα αντιμάχεται την ύφεση.
Η ΔΗΜΑΡ ανέλαβε την ευθύνη να συμβάλλει σημαντικά στην παραμονή της χώρας στο ευρώ. Από την ίδια θέση ευθύνης αγωνίζεται αποφασιστικά για την σταθεροποίηση και την ανάκαμψη , με όρους δημοκρατίας και με την μέγιστη δυνατή προστασία της κοινωνίας".
Keywords
Τυχαία Θέματα