'' να δοθει χρονος στην ελλαδα ''...

15:17 26/8/2012 - Πηγή: Fimotro
Πολύ καλές πιθανότητες να τηρηθούν από τους Έλληνες τα συμφωνηθέντα με την Ευρωπαϊκή Ένωση και αντ΄αυτού να τους δοθεί περισσότερος χρόνος, '' δύο με τρία χρόνια '', για την αποπληρωμή των χρεών τους, '' βλέπει '' ο Καγκελάριος...
της Αυστρίας και αρχηγός των Αυστριακών Σοσιαλδημοκρατών, Βέρνερ Φάιμαν, σε σημερινή συνέντευξη του στην αυστριακή εφημερίδα Osterreich.
Την ίδια στιγμή, η υπουργός Οικονομικών της χώρας, Μαρία Φέκτερ, του συγκυβερνώντος με τους Σοσιαλδημοκράτες συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος, τοποθετείται κατηγορηματικά ενάντια σε μια επιμήκυνση
του ελληνικού προγράμματος σε συνέντευξη της, σήμερα, σε ελβετική εφημερίδα.
Ο κ. Φάιμαν επισημαίνει ταυτόχρονα ότι η κρίση και η ανεργία στην Ελλάδα είναι τόσο υψηλή, ώστε χωρίς μία παράταση του χρόνου αποπληρωμής, η χώρα να μην μπορεί να τα καταφέρει, ενώ προσθέτει ότι τα πράγματα θα αποσαφηνιστούν μετά την έκθεση της Τρόικας, στα μέσα Σεπτεμβρίου.
Τόνισε επίσης ότι μία παράταση χρόνου στην Ελλάδα θα στοίχιζε πολύ φθηνότερα από το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση, η χώρα θα οδηγείτο στη φτωχοποίηση, αφού οι Έλληνες με δραχμές δε θα μπορούσαν να πληρώσουν καθόλου τα χρέη τους, με αποτέλεσμα η Ευρώπη να έπρεπε να βοηθήσει, πληρώνοτας δις ευρώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα