'' η ζωη στη νεα ελλαδα ''...

18:45 9/2/2013 - Πηγή: Fimotro
Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα στο πρόσωπο της Ελλάδας τα χρόνια της οικονομικής κρίσης δημοσιεύει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters. Το πρακτορείο επέλεξε φωτογραφίες από την καθημερινή ζωή στην Αθήνα, τις διαδηλώσεις ...
και τους μετανάστες.

Εργαζόμενοι στους Δήμους συμμετέχουν σε διαδήλωση
διαμαρτυρόμενοι για τις απολύσεις στο Δημόσιο μπροστά στη Βουλή στις 12 Δεκεμβρίου του 2012.

Ο 32χρονος μετανάστης από το Σουδάν, Χασάν Μεκί δείχνει τα σημάδια στην πλάτη του στις 5 Δεκεμβρίου 2012. «Ο Μεκί που ξέφυγε από τη σύγκρουση στη χώρα του με την ελπίδα για μία καλύτερη ζωή στην Ευρώπη είπε ότι του επιτέθηκε μία ομάδα ανδρών που κρατούσαν ελληνικές σημαίες και έχει βαθιές πληγές στην πλάτη και τον λαιμό του τον Αύγουστο το 2012, σχεδόν πέντε μήνες αφότου μπήκε παράνομα στην Ελλάδα. "Γύρνα πίσω" και άλλες ρατσιστικές προσβολές αναφέρθηκαν και λιποθύμησε από ένα χτύπημα στο κεφάλι. Ήταν γεμάτος αίματα όταν ανέκτησε τις αισθήσεις του και αργότερα συνειδητοποίησε ότι οι άνδρες που του επιτέθηκαν ήταν πιθανώς συνδεδεμένοι με το ακροδεξιό κόμμα της Χρυσής Αυγής, άφησαν μεγάλα σημασία που έμοιαζαν με Χ στην πλάτη του».

Ο ρακοσυλλέκτης Χαμπίμπ Μπουρακμαν, 28 ετών από το Μπανγκλαντές με ένα καρότσι σούπερ μάρκετ φωτογραφίζεται στις 28 Ιανουαρίου 2013.

Στις 9 Οκτωβρίου 2012 διαδηλωτές σπρώχνουν ένα αστυνομικό κιγκλίδωμα έξω από τη Βουλή στη διάρκεια βίας βίαιης διαμαρτυρίας για την επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου στην Αθήνα.

Στις 13 Μαρτίου 2012 ένα γκράφιτι για την κρίση σε τοίχο στην Πλάκα στο κέντρο της Αθήνας.

Στις 25 Δεκεμβρίου 2011 παράνομοι μετανάστες από το Πακιστάν περπατούν στην Εγνατία την ημέρα των Χριστουγέννων αφού εισήλθαν στην Ελλάδα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο.

Επεισόδια κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο Σύνταγμα στις 29 Ιουνίου 2011.
Keywords
Τυχαία Θέματα