Υποσχεσεις,παροχολογια και ψεματα μητσοτακη στη δεθ 2016

ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ TROLLAKIA ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ TREND ΤΟ #ΚυριακοΔωσεΛυση ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΘΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟ TWITTER...ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΡΑΞΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ
Με βασικό
σύνθημα «Συμφωνία Αλήθειας» ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στους παραγωγικούς φορείς, στο πλαίσιο της 81ης ΔΕΘ. «Η απομάκρυνσή του κ. Τσίπρα από την εξουσία είναι ιστορική αναγκαιότητα για τον τόπο» και η πολιτική αλλαγή είναι «προϋπόθεση για τη φυγή προς τα εμπρός» είπε ο κ. Μητσοτάκης πριν παρουσιάσει ένα «οδικό χάρτη» για έξοδο της χώρας από την κρίση.
Ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύτηκε να κάνει «τα πάντα για να οδηγήσουμε μαζί την πατρίδα μας στην οριστική έξοδο από την κρίση», κάνοντας λόγο για «μια κοινωνία βαθιά απογοητευμένη που εξαπατήθηκε από αδίστακτη δημαγωγία, ειδικά από ετούτο εδώ το βήμα».

«Δεν θα δώσω ψεύτικες υποσχέσεις. Δεν θα μοιράσω χρήματα που σήμερα δεν υπάρχουν. Βρίσκομαι εδώ για να σας μιλήσω για τις προϋποθέσεις μιας συμμετοχικής ανάπτυξης που θα οδηγήσει στην ανάταξη της εθνικής οικονομίας και θα διασφαλίσει την ευημερία των Ελλήνων πολιτών» είπε.
Keywords
Τυχαία Θέματα