Ξεκινα σημερα η δικη για το σκανδαλο με τα δανεια του ταχυδρομικου ταμιευτηριου

Στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας αναμένεται να αρχίσει σήμερα Δευτέρα η δίκη των 35 κατηγορουμένων στην πολύκροτη υπόθεση των «κόκκινων» δανείων το οποία φέρεται να μοιράζονταν... απλόχερα επί ημερών Αγγελου Φιλιππίδη στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (Τ.Τ.).
Η δίκη των «επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου» ξεκινά -εκτός απροόπτου- με την έναρξη
του νέου δικαστικού έτους, το οποίο προβλέπεται «πλούσιο» σε επίπεδο εκδίκασης αλλά και διερεύνησης κρίσιμων υποθέσεων που έχουν οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Ανάμεσα στους κατηγορουμένους που έχουν παραπεμφθεί να δικαστούν είναι οι πρώην επικεφαλής του Ταμιευτηρίου Αγγελος Φιλιππίδης και Κλεάνθης Παπαδόπουλος, οι επιχειρηματίες Δημήτρης Κοντομηνάς, Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, Βίκτωρας Ρέστης και Δημήτρης Μπακατσέλος, το ζεύγος Κυριάκου Γριβέα και Αναστασίας Βάτσικα, καθώς και η πρώην διευθύνουσα σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Αναστασία Σακελλαρίου.

Οι κατηγορούμενοι έχουν το δικαίωμα εκ του νόμου να μην παρουσιαστούν ενώπιον του δικαστηρίου, αλλά να εκπροσωπηθούν από τους πληρεξούσιους δικηγόρους τους, οι οποίοι λόγω της πληθώρας των κατηγορουμένων θα κατακλύσουν τα δικηγορικά έδρανα, ενώ προέρχονται από μεγάλα δικηγορικά γραφεία της Αθήνας.
Keywords
Αναζητήσεις
σκανδαλο τ. ταμιευτηριου
Τυχαία Θέματα