«τζαμπα» ρευμα απαιτουν οι βιομαχανοι για τις επιχειρησεις τουσ-ας πληρωσει ο μαλακας ο μεροκαματιαρης


Φτηνότερο ηλεκτρικό ρεύμα, λιγότερους φόρους και χειρότερα αντιλαϊκά μέτρα ζητούν οι μεγαλοβιομήχανοι, για να συνεχίσουν να ...προσφέρουν εργασία με μισθούς πείνας και χωρίς δικαιώματα. Μιλώντας στο Γενικό Συμβούλιο του ΣΕΒ, με προσκαλεσμένο τον υφυπουργό ΠΕΚΑ, Μ. Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δ. Δασκαλόπουλος, μίλησε χτες για την εκπόνηση «Εθνικής Ενεργειακής Στρατηγικής» και μακροχρόνιο
ενεργειακό σχεδιασμό «με γνώμονα τη μείωση του ενεργειακού μας κόστους και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής επιχειρηματικής δραστηριότητας».
Την ίδια ώρα που οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα βιώνουν μια πρωτοφανή, εδώ και αρκετά χρόνια, ενεργειακή ένδεια και παγώνουν στα σπίτια τους, οι μεγαλοβιομήχανοι μέσω του προέδρου τους μιλούν για τη «δημιουργία επιτέλους ενός περιβάλλοντος που να ευνοεί την εξωστρεφή και ανταγωνιστική επιχειρηματικότητα», χαρακτηρίζοντας την ανάλογη πολιτική κατεύθυνση «ριζοσπαστισμό», που μάλιστα «πρέπει να διακρίνει όσους κυβερνούν ή φιλοδοξούν να κυβερνήσουν».
Keywords
Τυχαία Θέματα