Τσιπρας: νδ-πασοκ ετοιμαζουν στημενη εξοδο στις αγορες πριν τις ευρωεκλογες για να παρουν ψηφους

Για «πλεόνασμα θράσους» κατηγορεί την κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος παραχωρώντας συνέντευξη κάνει λόγο μεταξύ άλλων για «στημένη θεατρική έξοδο», στις αγορές.

Ο κ. Τσίπρας υποστηρίζοντας, ότι πρόκειται για στημένο παιχνίδι εκ μέρους της κυβέρνησης σημειώνει, σε συνέντευξή του στη Real News,
χαρακτηριστικά πως: «Στις 22 Απριλίου η Eurostat θα ανακοινώσει ότι υπάρχει ένα μικρό πλεόνασμα. Θα είναι μία πολιτική απόφαση, προεκλογικού χαρακτήρα... Στις αρχές Μαΐου προετοιμάζουν μία στημένη έξοδο στις αγορές. Έχει ήδη βρεθεί ο πρόθυμος οίκος που κατέχει ελληνικά ομόλογα».

Απαντώντας στο ερώτημα για τις πρώτες πράξεις που θα κληθεί να υλοποιήσει αν γίνει κυβέρνηση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθαρίζει ότι θα καταργήσει το μνημόνιο προχωρώντας σε αποκατάσταση του κατώτερου μισθού και του εργασιακού καθεστώτος, ενώ προαναγγέλλει πως θα διεκδικήσει αποζημιώσεις για τις καταστροφές που επέφερε το μνημόνιο τονίζοντας πως «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αυτό το έγκλημα εις βάρος της χώρας δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι».
Keywords
Τυχαία Θέματα