ΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΥΛΩΣΕΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Την αμηχανία της κυβέρνησης και την έντονη αντίδραση της Ν.Δ., που την κατηγόρησε για κρυφή ατζέντα, προκάλεσαν χθεσινές δηλώσεις του Θ. Πάγκαλου, με τις οποίες άφησε ανοιχτή την πόρτα για την αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους της χώρας, κάτι που κατ' επανάληψη έχει αποκλείσει ο πρωθυπουργός.

Ωστόσο, αργά το απόγευμα τόσο ο ίδιος ο κ. Πάγκαλος όσο και η κυβέρνηση, αντιλαμβανόμενοι το μέγεθος του προβλήματος και τις φωτιές που άναψαν με νέες παρεμβάσεις τους, έκαναν το άσπρο μαύρο και τα πήραν
όλα πίσω!

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δήλωσε χθες (στο «Βήμα») ότι «η δαιμονοποίηση της αναδιάρθρωσης είναι παράταιρη, τα χρέη υπάρχουν για να αναδιαρθρώνονται. Μπορεί να το επιδιώξουμε ή να μας προταθεί και να μη μας συμφέρει, να το αποτρέψουμε».

Στο ίδιο πνεύμα, χθες το πρωί στη ΝΕΤ είπε ότι υπό προϋποθέσεις μπορεί να είναι προς όφελός μας η αναδιάρθρωση του χρέους.

Αποπομπή ζήτησε η Ν.Δ.

Η Ν.Δ. αντέδρασε άμεσα. Ζήτησε την αποπομπή του κ. Π
Keywords
Τυχαία Θέματα