"το κοριτσι που αλλαξε τη ζωη μου, παλευει με τον καρκινο"



Κανείς δεν είναι μόνος από Newscaster
Ένα πολύ συγκινητικό βίντεο με τίτλο "Κανείς δεν είναι μόνος", δημιούργησε ο νεαρός Λ. Πέπλης, ο οποίος στέκεται στο πλάι της 17χρονης φίλης του που δίνει μάχη με τον καρκίνο.
Ο Λεωνίδας χρησιμοποιώντας καρτέλες στέλνει μήνυμα ελπίδας προς την κοπέλα, αλλά και όσα παιδιά προσπαθούν να νικήσουν τη νόσο.
"Ένα κορίτσι μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου. Το κορίτσι που άλλαξε τη δική μου ζωή είναι 17 και παλεύει με τον καρκίνο. Σου είχα πει να μην ανησυχείς για τα μαλλιά σου. Είναι βαρετές οι τρίχες. Γι' αυτό και εγώ τα ξύρισα" γράφει ο Λεωνίδας.
"Επιπλέον
θέλω να σου δείξω πως δεν είσαι μόνη. Ούτε εσύ ούτε τα υπόλοιπα παιδιά που δίνουν την ίδια μάχη με εσένα. Σ' ευχαριστώ για όλα όσα μου έμαθες για τη ζωή. Ελπίζω κάποια στιγμή να ανταποδώσω. Ο καλός σου φίλος Λεωνίδας".
Το βίντεο κλείνει με το μήνυμα "Σε όλες τις μάχες υπάρχουν σύμμαχοι και εχθροί. Έτσι και στη μάχη με τον καρκίνο. Σημαντικό όμως είναι να θυμάστε πως οι σύμμαχοι θα σας βοηθούν πάντα".
"Ήθελα να δει πως είμαι εκεί για εκείνη"
Το NEWS 247 επικοινώνησε με τον Λεωνίδα Πέπλη, ο οποίος μας μίλησε για την ενέργειά του αυτή και για την προσπάθειά του να βοηθήσει τη φίλη του.
Keywords
Τυχαία Θέματα