Το χωνι:ερχονται μαζικες απολυσεις στον ιδιωτικο τομεα


Συνθήκες πλήρους εξαθλίωσης ονειρεύονται οι συνοµιλητές της κυβέρνησης. Η επίµονη πρότασή τους για µείωση των αποζηµιώσεων αποκαλύπτει τις άγριες προθέσεις των πιστωτών για εργασιακό µεσαίωνα. Το ΧΩΝΙ «ξεσκεπάζει» τους εκπροσώπους της τριµερούς.
Η πρότασή τους για µείωση των αποζηµιώσεων, στοχεύει ξεκάθαρα στην απόλυση χιλιάδων εργαζοµένων και στην αντικατάστασή τους από φθηνά εργατικά χέρια
Συνθήκες πλήρους εξαθλίωσης ονειρεύονται οι συνοµιλητές της ελληνικής κυβέρνησης. Η επίµονη πρότασή τους
για µείωση των αποζηµιώσεων αποκαλύπτει τις άγριες προθέσεις των πιστωτών για εργασιακό µεσαίωνα και απώλεια και των τελευταίων εργασιακών κεκτηµένων των Ελλήνων πολιτών.
Ο στόχος έχει ως εξής: «Μισθοί Βουλγαρίας και στην Ελλάδα». Η διάθεση αυτή των πιστωτών δεν είναι ούτε άγνωστη ούτε κρυφή. Η επικεφαλής του ∆ΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, έχει άλλωστε οµολογήσει δηµοσίως -ήδη από τις 5 Ιουνίου του 2012- την επιθυµία της να δει τους Ελληνες πολίτες να δουλεύουν για… µεροκάµατα Λετονίας!
Η µέθοδος που φαίνεται ότι βρήκαν οι «εταίροι» µας, βασίζεται στην ακόλουθη σύλληψη: «Αντικατάσταση του συνόλου των εργαζοµένων στον ιδιωτικό τοµέα, µε νέους φθηνούς εργαζόµενους των 586 ευρώ». Αυτό, µάλιστα, µπορεί να επιτευχθεί πολύ εύκολα, αν οι εργοδότες αποκτήσουν πράγµατι το δικαίωµα να απολύουν αφειδώς το προσωπικό τους, µε ελάχιστες αποζηµιώσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Στο ΧΩΝΙ – κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο 27 Οκτώβρη και μένει στα περίπτερα μέχρι τη Δευτέρα
ΠΡΕΖΑ TV
26-10-2012
Keywords
Τυχαία Θέματα