Το χωνι: σας καθυστερουν τα δεδουλευμενα; δε σας καταβαλλουν τις εισφορεσ; ενημερωθειτε πως μπορειτε να αντιδρασετε!


Μη χάσετε Το ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή, 10 Μαρτίου: Αναλυτικός - οδηγός ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ των εργαζομένων απέναντι στις ολοένα και αυξανόμενες αυθαιρεσίες των εργοδοτών. Σας καθυστερούν τα δεδουλευμένα; Δε σας κατάβαλλουν τις εισφορές; Ενημερωθείτε πώς μπορείτε να αντιδράσετε
... και να διασφαλίσετε ότι θα πληρωθείτε για τον ιδρώτα σας! Μαθετε ποιες είναι οι προθεσμίες για κατάθεση αγωγής ή ασφαλιστικών μέτρων. Διαβάστε τις διοικητικές και τις ποινικές κυρώσεις για τον εργοδότη.
Απλήρωτοι εργαζόµενοι; Στα (ΧΩΝΙκά)
όπλα!
Αναλυτικός οδηγός προστασίας απέναντι στις αυθαιρεσίες των εργοδοτών. Ενηµερωθείτε για το πώς µπορείτε να αντιδράσετε και να διασφαλίσετε ότι θα πληρωθείτε για τον ιδρώτα σας!
Η µάστιγα της κρίσης στον ιδιωτικό τοµέα έχει ένα και µόνο πρόσωπο. Αυτό του απλήρωτου εργαζόµενου. Του µισθωτού που η καρδιά του τρέµει µε κάθε νέο µέτρο, µε κάθε χαρτί από εφορίες, τράπεζες, ∆ΕΗ κ.λπ. Αυτού, που στο όνοµα του µνηµονίου και των νέων πολιτικών, αναγκάζεται να αλλάξει άρδην τρόπο ζωής, βλέποντας το εισόδηµά του να εξανεµίζεται από χαράτσια, λογαριασµούς κ.ά. Του ανθρώπου, που ο µισθός του είναι ζήτηµα ζωής και θανάτου.
Keywords
Τυχαία Θέματα