Το μπουγατσοπωλειο που προδωσε τους "πυρηνεσ" στη θεσσαλονικη - πως ξετυλιχθηκε το κουβαρι των συλληψεων

- Οι αρχές τους παρακολουθούσαν από τις 9 Ιουνίου, μετά την ανατίναξη του αυτοκινήτου της Διευθύντριας των Φυλακών Κορυδαλλού στη Δάφνη
- Είχαν δει τον 30χρονο συλληφθέντα σε μπουγατσοπωλείο της Θεσσαλονίκης που είχε σύμβαση με τα ΕΛΤΑ
- Γνώριμος της αστυνομίας ο ένας, "νεοσύλλεκτος" ο δεύτερος
- Πόσα είναι τα ενεργά μέλη στη νέα εκδοχή της Συνωμοσίας των
Πυρήνων της Φωτιάς
Την περασμένη Δευτέρα οι αστυνομικοί βλέπουν τον 30χρονο Α.Τ να πετά μια σακούλα σε κάδο απορριμμάτων της Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης. Την παίρνουν και στο εσωτερικό της βρίσκουν σκισμένο σε 49 κομμάτια, το «παζλ» που αποτελεί ένα χειρόγραφο προσχέδιο προκήρυξης της Συνωμοσίας και του Σχεδίου Φοίνικα, με την οποία αναλάμβαναν την ευθύνη της αποστολής του εκρηκτικού φακέλου στον πρώην διοικητή της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας Δημήτρη Χωριανόπουλο.

Η παρακολούθησή του συνεχίζεται και στις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης διαπιστώνεται ότι μπαίνει για λίγη ώρα σε ίντερνετ καφέ της Θεσσαλονίκης. Στις 18:19 της ίδιας μέρας αναρτάται η προκήρυξη της FAI-Συνωμοσίας «Σχέδιο Φοίνικας Πράξη Τέταρτη», η οποία είναι ίδια με το χειρόγραφο προσχέδιο που έχουν βρει στα σκουπίδια και ξεκινά η επιχείρηση σύλληψής τους. Ο Α.Τ συλλαμβάνεται στις 18:50 από «μασκοφόρους» αστυνομικούς ενώ περπατά στον δρόμο και στις 22:30, ο 30χρονος Σ.Μ μέσα από τον υπό κατάληψη χώρο «Ναδίρ».
Keywords
Τυχαία Θέματα