Το "αντιμνημονιο" ετοιμαζουν στο μεγαρο μαξιμου...ενω εφεραν και ψηφισαν το μνημονιο 3!μας δουλευουν κανονικα

ΕΚΦΥΛΙΣΑΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΟΚΑΡΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.
Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ...ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ
ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ "ΜΕΣΣΙΑΣ" ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ...

---ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ---

Δια "πυρός και σιδήρου" έχει να περάσει η κυβέρνηση μέχρι να κλείσουν οι αξιολογήσεις και να λάβει τις δυο πρώτες υποδόσεις. Οι λίγες ημέρες προθεσμία που πήρε δεν εφησυχάζουν το Μέγαρο Μαξίμου που γνωρίζει από τώρα πως έχει να αντιμετωπίσει έντονες αντιδράσεις αν η λύση που προκριθεί τελικά για τα κόκκινα δάνεια εμφανίζει μεγάλες αποκλίσεις από την αρχική. Όλα αυτά τη στιγμή που ένα νέο "μασάζ" πρέπει να ξεκινήσει στους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για το δεύτερο βαρύ πακέτο των προαπαιτούμενων που έρχεται, ενώ ακόμα στο Μέγαρο Μαξίμου και στην οδό Νίκης συζητούν το κλείσιμο του πρώτου.
Παράλληλα η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμετώπη και με το "κίνημα της πλατείας", από συνταξιούχους, αγρότες και κινητοποιήσεις στο λιμάνι του Πειραιά. Στις 12 Νεομβρίου, στην πανελλαδική απεργία, το Μέγαρο Μαξίμου θα βρεθεί μπροστά και από πρώην συντρόφους του που είτε βρίσκονται, πλέον υπό την σκέπη της Λαϊκής Ενότητας, είτε εντάχθηκαν στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ή ετοιμάζουν νέα ανεξάρτητα κινήματα. Το κυβερνητικό επιτελείο προβληματίζει η επέτειος του Πολυτεχνείου που έρχεται με μαθητές και φοιτητές να έχουν ήδη δείξει "τα δόντια τους", ενώ και τα Δεκεμβριανά, με το κλείσιμο 8 χρόνων από τον θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, αποτελούν μια "απειλή" για κινητοποιήσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα