ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑ...ΠΑΓΚΑΛΟΣ,ΔΡΟΥΤΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ

Την ώρα που η χώρα δοκιμάζεται σκληρά από τα οικονομικά μέτρα, εντός της κυβέρνησης φαίνεται να υπάρχου δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ενδεικτικές είναι οι αποκαλύψεις που φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» για τις πολυδάπανες εναέριες βόλτες του Θόδψρου Πάγκαλου και του Δημήτρη Δρούτσα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος το
Δεκαπενταύγουστο πέταξε με super puma από την Ελευσίνα ως το εξοχικό του στη Τζιά και από κει στην Τήνο για να εκπροσωπήσει της Κυβέρνηση στους εορτασμούς και ύστερα το ίδιο απόγευμα επέστρεψε με το ίδιο ελικόπτερο στην Ελευσίνα.

Αυτό όμως που δεν έχει ξαναγίνει το κατάφερε ο υπουργός τον Εξωτερικών που αντί να πάει οδικώς από την Ελευσίνα στο Ελευθέριος Βενιζέλος, πήγε με ένα από τα τρία VIP κυβερνητικά αεροσκάφη. Στη συνέχεια πήρε άλλο αεροπλάνο για Κρήτη και όταν επέστρεψε από το νησί, πήρε και πάλι αεροσκάφος από τα Σπάτα για την Ελευσίνα!

Σύμφωνα με
Keywords
Τυχαία Θέματα