Τι απάντησαν καμμένος - κοντονής στις ερωτήσεις για την υπόθεση του noor1

«Η Δικαιοσύνη διεξάγει όλες τις έρευνες, όλες οι καταγγελίες, ακόμη και οι αντιφατικές του ιδίου προσώπου θα ελεγχθούν μέχρι κεραίας. Τα στοιχεία που έχει δώσει (αριθμοί εμβασμάτων κα) ο κατηγορούμενος, ήδη, με την διαδικασία της δικαστικής συνδρομής, ζητείται διασταύρωση και επιβεβαίωση και επ' αυτών. Η Δικαιοσύνη θα μιλήσει», τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής σχετικώς με το θέμα των διαρροών από τον ισοβίτη Γιαννουσάκη, για την υπόθεση NOOR1.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Δημ.
Συμπαράταξης Θεόδωρο Παπαθεοδώρου, ο οποίος ανέφερε ότι «η κυβέρνηση ελέγχεται για μία υπόθεση με χαρακτηριστικά παραπολιτικού και παραδικαστικού κυκλώματος και για απόπειρα χειραγώγησης της Δικαιοσύνης με πολιτικές μεθοδεύσεις» ο κ. Κοντονής απέκρουσε τις κατηγορίες.

Παραθέτοντας γεγονότα, σύμφωνα με τα οποία -όπως είπε- «κονιορτοποιείται ο ισχυρισμός» περί σύνδεσης της υπόθεσης με την εξαγορά του ΔΟΛ από τον κ. Μαρινάκη, ο κ. Κοντονής ζήτησε από την Βουλή να «κρατήσει» ως συμπέρασμα, ότι «σε αυτό τον τόπο όλοι ελέγχονται και κανένας μεγαλοσχήμων, οικονομικός παράγων ή εκδότης δεν πρόκειται να βρεθεί στο απυρόβλητο». «Αυτό είναι υπόσχεση της κυβέρνησης στον ελληνικό λαό και η κυβέρνηση αυτή τηρεί τις υποσχέσεις της μέχρι κεραίας» είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης.
Keywords
Τυχαία Θέματα