ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ:ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ BLOGS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ», ΑΛΛΑ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ»…ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV

Με τα κoκκινα γραμματα η απαντηση απο το ΠΡΕΖΑ TV

Εχει πλέον ζωτική σημασία να ανοίξει ένας δημόσιος διάλογος για ένα θέμα που απειλεί τη δυνατότητα ελεύθερης έκφρασης, αλλά και κριτικής της εξουσίας και συνεπώς τον χαρακτήρα και το μέλλον της Δημοκρατίας μας.

--Ο διαλογος για τα blogs και τη θεσπιση νομοθετικου πλαισιου εχει ανοιξει χρονια τωρα επι κυβερνησεων Καραμανλη και Νεας Δημοπρασιας, με αποκορύφωμα τη συζητηση
που το ιδιο το πασοκ εβαλε στο opengov το Νοεμβριο του 2010, η οποια ουσιαστικα εγινε ωστε να συσταθει επιτροπη η οποια θα δημουργησει το νομοθετικο πλαισιο λογοκρισιας για των blogs,το οποιο θα βασιστει στη  παταξη των ανωνυμων συκοφαντιων που διαπράττονται μεσα απο τα blogs...τη μαυρη εργασια,τη καταπολεμηση της πειρατειας και φυσικα την προληψη και καταστολη τρομοκρατικων χτυπηματων.

Τα ανώνυμα blogs είναι σαν να γράφεις νύχτα στους τοίχους ένα καινούργιο σύνθημα κάθε 10 λεπτά, χωρίς να σε βλέπει κανείς και χωρίς, φυσικά, να υπογράφεις. Αυτή, ακριβώς, η ανωνυμία μετέτρεψε τα blogs από έμβλημα της ελευθερίας της έκφρασης και αδιαμεσολάβητης επικοινωνίας, στο απόλυτο σύμβολο του πιο ακραίου λαϊκισμού και συνωμοσιολογίας. Οσο πιο απίθανη, όσο πιο μυστικιστική, όσο πιο παράλογη, όσο πιο πολύ απευθύνεται στους πιο ανομολόγητους φόβους του ασυνείδητου, τόσο πιο μεγάλες πιθανότητες έχει μια θεωρία συνωμοσίας να εξαπλωθεί σε χιλιάδες mail μέσω της μεθόδου chain-mails.

Η ανωνυμία των blogs δικαιολογείται με το επιχείρημα του φόβου: ο απλός πολίτης γράφει ανώνυμα γιατί (υποτίθεται ότι) η εξουσία καραδοκεί για να τον κυνηγήσει. Ετσι καλλιεργείται η ρουφιανιά και καθαγιάζεται η μαύρη κουκούλα. Οποιοσδήποτε μπορεί ανώνυμα να γράφει ό,τι θέλει χωρίς να έχει καμία ευθύνη ούτε γι’ αυτό που γράφει ούτε για τον τρόπο που το γράφει. Ο δημόσιος λόγος των blogs είναι ο χειρότερος βιαστής της ελληνικής γλώσσας. Εξαντλείται, πολλές φορές, στα βασικά ρήματα (κατά προτίμηση όσα έχουν σχέση με σεξουαλικές πράξεις) και τις συνήθεις βρισιές.

--Εαν γραφαμε επωνυμα αυτα τα οποια λεμε εδω μεσα,οι μισοι θα ειχαν δολοφονηθει απο διαφορων ειδων συμφεροντα,οπως ο Σωκρατης Γκιολιας,ενω οι αλλοι μισοι θα ημασταν στη φυλακη ή στα δικαστηρια με το αδικημα της συκοφαντικης δυσφημισης.Εδω η γυναικα σου εκανε μηνυση σε κατοικο της Κεραταιας επειδη την αποκαλεσε μεσα απο το Αλ Τσαντιρι κυρια Παγκαλου!!!

Η ανωνυμια των  blogs, ειναι το οπλο των πολιτων, με το οποιο μπορουν να λενε ελευθερα αυτο που σκεφτονται και αισθανονται.Ειναι το οπλο, με το οποιο μπορουν να κουβεντιαζουν δημοσια,πραγματα τα οποια τα συμβατικα Μεσα Μαζικης Εξημερωσης αποκρυπτουν συστηματικα λογω των κατα καιρους συμφεροντων που εξυπηρετουν...

Παρε τωρα αλλη μια θεωρια συνομοσιας για να γουσταρεις...
Η ανωνυμια των blogs και η δημιουργια συκοφαντικων,δηθεν αποκαλυπτικων και υβριστικων προς τις εκαστοτε κυβερνησεις και πολιτικους blogs,βολευουν εν μερη το ολο ΣΥΣΤΗΜΑ διοτι αυτα, ειναι μέσο εκτονωσης του πληθους.
Τι ση
Keywords
Τυχαία Θέματα