Θα κοψουν το 3g σημα στους κεντρικους δρομους της αθηνας,την τριτη,κατα τη διαρκεια των συγκεντρωσεων για την μερκελ;;;


Τις τελυταιες ωρες παιζει πολυ δυνατα το σεναριο,τοσο στα δημοσιογραφικα γραφεια,οσο και στη ΓΑΔΑ, η διακοπη του 3G σηματος στους κεντρικους δρομους της Αθηνας,την Τριτη 9/10,οπου θα πραγματοποιηθουν οι συγκεντρωσεις διαμαρτυριας, κατα της επισκεψης της Μερκελ και οσων
μας ετοιμαζει,μαζι με το ΔΝΤ.
Στοχος ειναι οπως ακουγεται,να μην υπαρχει εκεινες τις ωρες συνεχομενη ροη ειδησεων και οπτικοακουστικου υλικου στα social media,οπως επισης και να μην ενημερωνεται ο κοσμος που θα ειναι στους δρομους ,απο τα social media , για το τι γινεται και που.
Μαλιστα η Ελληνικη ομαδα των Anonymoys εβγαλε την παρακατω ανακοινωση :
"Οπως φανταζομαι ξερετε ολοι οτι την Τριτη περιμενουμε την Μερκελ στην Αθηνα...Ετοιμαζονται πολλα πραγματα.....Κατα πασα πιθανοτητα στο κεντρο θα εφαρμοστουν συνθηκες επισκεψης Κλιντον (για οσους θυμουνται) δλδ θα κανουν "ομπρελα" κοβοντας κινητα κ ιντερνετ για καποια χλμ....Εφαρμοζοντας αυτο οπως καταλαβαινετε δεν θα μπορουμε να ενημερωνουμε για το τι γινετε κατω..... Για να μην βρεθουμε προ απροοπτου απο την Δευτερα το βραδυ θα δωσουμε dial up γραμμες, ειναι οι ιδιες που ειχαν δωσει οι Anonymous στην Αιγυπτο και στην Τυνησια κ κρατησαν το ιντερνετ ανοιχτο.....Σας παρακαλω θερμα το pastebin που θα ανεβει να το διαδωσουμε οσο δεν παει....Για αυτο κ σας το λεω απο σημερα..Ειναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ."
https://www.facebook.com/AnonOpGreece
ΠΡΕΖΑ TV
6-10-2012
Keywords
Τυχαία Θέματα