«ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ SITE ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΩ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΟΥ»!!! ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ «ΠΗΡΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΘΟΣ», ΤΟΥ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΧΡΕΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 29.500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΧΕΔΟΝ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!!!

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ τη σύγχρονη (τρόπος του λέγειν, ασφαλώς), δεν θέλει και πολύ ένας άνθρωπος που ανακατεύεται με το εμπόριο και μπλέκει κάποια στιγμή, από φταίξιμο δικό του ή όχι, με αυτό που ονομάζουμε «κράτος» (που, πλέον, κάποιοι έχουν... επεκτείνει ως λέξη, βάζοντάς της ως πρόθεμα τα ανθρώπινα οπίσθια στην καθομιλουμένη!), να βρεθεί από τη μία μέρα στην άλλη από τον παράδεισο στην κόλαση. Εκεί βρίσκεται ο σημερινός καλεσμένος μας. Και είναι τόσο απελπισμένος, που έχει ήδη βάλει μπρος το σχεδιασμό ενός ιστότοπου για να αρχίσει να
πουλάει μερικά ζωτικά του όργανα!

Ο Βαγγέλης Πούλος, 46 χρόνων σήμερα, ξεκίνησε στη γενέτειρά του, Δραβήσκο Σερρών, μία δική του επιχείρηση εμπορίας ποτών το 1996. Πήγαιναν καλά οι δουλειές στην αρχή, και το 1999 άνοιξε μεγάλο παράρτημα στην πόλη των Σερρών, που αργότερα έγινε το κύριο μαγαζί του. Εφτασε να έχει ετήσιο τζίρο κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Τόσα είχε δηλώσει στην εφορία για το έτος 2004.

Στα μέσα εκείνης της χρονιάς, όμως, άρχισε ο κατ
Keywords
Τυχαία Θέματα