ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ

Η Τετάρτη και η 24ωρη πανελλαδική απεργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα είναι το αποκορύφωμα των αντιδράσεων που προκαλούν τα σχέδια της κυβέρνησης για ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων. Στη γενική απεργία της Τετάρτης συμμετέχει και η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ξεκινούν τις κινητοποιήσεις τους από σήμερα, όπου θα ψηφιστεί και το πολυνομοσχεδίου. Έτσι πραγματοποιούν παναττική στάση εργασίας από τις 12:00 μέχρι τις 15:00.

«Χειρόφρενο» στα ΜΜΜ
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η αρχή έγινε χτες Δευτέρα με στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 17:00 και συνεχίζουν, ακόμη πιο δυναμικά, τις επόμενες μέρες με 24ωρες απεργίες σήμερα Τρίτη και μεθαύριο την Πέμπτη.

Στη γενική απεργία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη τα δημόσια μέσα μεταφοράς θα λειτουργήσουν από τις 9:00 έως τις 21:00 προκειμένου να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις των απεργών στο κέντρο της Αθήνας όπου θα πραγματοποιηθεί το απεργιακό συλλαλητήριο.

Μάλιστα χθες υπήρ
Keywords
Τυχαία Θέματα