ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΆΦΗΣΑΝ 38ΧΡΟΝΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΟΥΡΓΟ, ΠΑΤΕΡΑ 4 ΠΑΙΔΙΩΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Η1Ν1 ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ.

Σύμφωνα με το LamiaReport, ο 38χρονος στρατιωτικός που κατάγονταν από την Κόρινθο, με ειδικότητα πυροτεχνουργού, βρέθηκε στο ΚΕΥΠ (Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου), καλύπτοντας υπηρεσιακές ανάγκες.

Όμως, όπως καταγγέλλουν οι δικοί του, ο άτυχος 38χρονος, αν και είχε τις 3-4 τελευταίες ημέρες πυρετό και άλλα συμπτώματα της γρίπης, για λόγους που παραμένουν άγνωστοι μέχρι τώρα, δε βγήκε εκτός υπηρεσίας, αλλά αντιθέτως στάλθηκε και αποστολή στη Λαμία συνοδεύοντας πυρομαχικά, με αποτέλεσμα να καταπονηθεί ακόμη περισσότερο ο
οργανισμός του. Μάλιστα, παρά την εμφανή καταπόνηση και τα έκδηλα συμπτώματα του ασθενούς, οι στρατιωτικοί γιατροί της μονάδας δεν τον απάλλαξαν των υποχρεώσεων του προς τη υπηρεσία, ούτε έδειξαν την δέουσα προσοχή και ο 38χρονος συνέχισε να εκτελεί τα καθήκοντα του, επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο, τον ήδη εξασθενημένο οργανισμό του. 

Όταν χθες το μεσημέρι τον μετέφεραν επιτέλους στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας, ήταν πλέον αργά.
Keywords
Τυχαία Θέματα