ΣΤΟΧΟΣ € 15 ΔΙΣ. ΑΠΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΔΕΚΟ …ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 450ΔΙΣ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ…ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;;;ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ

Αντίστροφη µέτρησηγια το πρόγραµµα αποκρατικοποιήσεων των 50 δισ. ευρώ αρχίζει την ερχόµενη εβδοµάδα µε τη σύγκληση της αρµόδιας Διυπουργικής Επιτροπής, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη δροµολογούνται µείζονος σηµασίας αποφάσεις, όχι µόνο για την αξιοποίησητων ακινήτων αλλά και για µεγάλες ΔΕΚΟ.
Σύµφωνα µε πληροφορίες από υψηλά ιστάµενη κυβερνητική πηγή, εξετάζεται σοβαρά µεταξύ άλλων η πώληση ενός νέου πακέτου µετοχών 10% τουΟΤΕ στην Deutsche Telekom. Με βάση την υφιστάµενη συµφωνία του Ελληνικού Δηµοσίου µε τη γερµανική εταιρεία, το Δηµόσιο έχει το δικαίωµα να πουλήσει το ποσοστό αυτόώς το τέλος του χρόνου µε υπερτίµηµα 15% επί της χρηµατιστηριακής τιµής. Εξάλλου, το ίδιο κυβερνητικό στέλεχος εκτιµούσε ότι τα έσοδα από τη σχετική πώληση θα µπορούσαν να φτάσουν τα 800 εκατ. ευρώ, ποσό που κινείται πολύ υψηλότερα από τη σηµερινή χρηµατιστηριακή αξία.
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα