Στο σκανδαλο των υποβρυχιων εμπλεκεται ο γερμανος

ΔΥΟ ΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΑΥΠΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΝ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΩΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΩΦΕΛΗ, ΕΓΙΝΑΝ... ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ - ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗΚΕ ΣΕ ΔΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η «ΔΟΥΛΕΙΑ» ΤΩΝ 62.000.000 ΕΥΡΩ
Το ένα σκάνδαλο μεγαλύτερο από το άλλο, στην υπόθεση των υποβρυχίων και της παραπομπής
σε δίκη 32 κατηγορουμένων, όπως αποφάνθηκε με βούλευμά του το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας.

Σκάνδαλα που ζημίωσαν το ελληνικό δημόσιο με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, σκάνδαλα από τα οποία -σύμφωνα με το βούλεμα- φέρονται να ωφελήθηκαν όχι μόνο οι Γερμανοί της κοινοπραξίας Ferrostaal, αλλά και Έλληνες επιχειρηματίες.
Το Newsbomb.gr αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο τα αντισταθμιστικά ωφέλη της συμφωνίας με τους Γερμανούς για τα υποβρύχια, ύψους 60.000.000 ευρώ, κατέληξαν σε χρόνο... ρεκόρ στην εταιρεία Sunlight Γερμανός, του Πάνου Γερμανού, αντί να μπουν στα ταμεία των Ελληνικών Ναυπηγείων της Ελευσίνας.
Δύο επιβατηγά πλοία Superfast που θα έπρεπε να κατασκευαστούν στα ναυπηγεία της Ελευσίνας, προσφέροντας εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, έγιναν... μπαταρίες και τελικά, με την εμπλοκή του εφοπλιστή Αντώνη Λιβανού, όπως τονίζεται στο Βούλευμα, κατασκευάστηκαν σε άλλο ναυπηγείο και κυκλοφόρησαν στην ακτοπλοΐα με τα ονόματα «Νήσος Χίος» και «Νήσος Μύκονος».
Keywords
Τυχαία Θέματα