Στο πλευρο των μαθητων που μουτζωσαν τους επισημους οι καθηγητες στα ιωαννινα!!!επιτελους και καποιοι λογικοι εκπαιδευτικοι


Με μια ανακοίνωση που προκαλεί αντιδράσεις και σχόλια, η Ενωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Ιωαννίνων έσπευσε χθες να... χαιρετίσει τη συμπεριφορά μερίδας μαθητών στην παρέλαση της περασμένης Δευτέρας που εξετράπησαν σε ύβρεις, μούντζες και άλλες ακραίες συμπεριφορές προς την εξέδρα των επισήμων.
Σε ρόλο πολιτικής οργάνωσης και όχι Ενωσης Καθηγητών η ΕΛΜΕ Ιωννίνων επιχειρεί να παρουσιάσει τα γεγονότα ως... αντιμνημονιακή έκφραση και αντίδραση στο «μαύρο μέτωπο που
κυβερνά σήμερα τη χώρα». «Η τολμηρή συμπεριφορά στην παρέλαση κρύβει το ποτάμι που σιγά σιγά φουσκώνει και κάποια στιγμή θα συμπαρασύρει τρόικα-Ε.Ε.-ΔΝΤ και τα φερέφωνά τους» αναφέρεται.
Με την ανακοίνωση μάλιστα, που υπογράφουν ο «γαλάζιος» πρόεδρος της ΕΛΜΕ Π. Λαζοκίτσιος και ο «πράσινος» γραμματέας Αθ. Εξαρχος, απευθύνεται και προειδοποίηση ότι «η στοχοποίηση συναδέλφων και μαθητών ανοίγει τον ασκό του Αιόλου».
Keywords
Τυχαία Θέματα