Στη βουλη οδευει η συμφωνια του eurogroup, αλλα οχι για ψηφιση...συνεχιζεται η ξεφτιλα του συριζα...κανει αυτα που εκραζε

ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ...ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ 4ΜΗΝΕΣ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΑΝ ΤΟ "ΘΕΜΑ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΨΗΦΙΣΗ Ή ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ!!!
Για συζήτηση, αλλά όχι για ψήφιση θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή
την συμφωνία με τους εταίρους για την τετράμηνη επέκταση της δανειακής σύμβασης.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός θα φέρει άμεσα στη Βουλή σε συζήτηση το θέμα, «για να έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί και οι βουλευτές, να θέσουν ερωτήματα και να πάρουν απαντήσεις». «Ο σεβασμός της νέας ελληνικής κυβέρνησης στη διαφάνεια και τις δημοκρατικές διαδικασίες είναι αδιαπραγμάτευτος σε αντιδιαστολή με τις προηγούμενες κυβερνήσεις που διέπρεψαν στις αδιαφανείς μεθοδεύσεις» σημειώνουν οι ίδιες πηγές.
Προσθέτουν ότι η νέα ελληνική κυβέρνηση δεν υπέγραψε καμία νέα δανειακή σύμβαση, επέκτεινε απλώς την ημερομηνία λήξης της υπάρχουσας μέχρι το τέλος Ιουνίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα