Στα μαλακα οι χρυσαυγιτες δραστες της επιθεσης στη θηβα;

Με μια ποινική δίωξη που μοιάζει με «χάδι» φαίνεται πως πάει να αντιμετωπίσει η Δικαιοσύνη τους χρυσαυγίτες δράστες της τραμπούκικης επίθεσης που σημειώθηκε ενάντια σε αγωνιστή στη Θήβα, τον περασμένο Οκτώβρη, ανήμερα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.
Θυμίζουμε ότι η δημοτική αρχή Θήβας είχε το θράσος, τότε, να καλέσει τον χρυσαυγίτη βουλευτή Β. Καρακώστα στις επετειακές εκδηλώσεις, γεγονός που προκάλεσε τις εύλογες αντιδράσεις του ΚΚΕ, της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ,
που αρνήθηκαν να καταθέσουν στεφάνι τιμώντας τα θύματα «αγκαζέ» με τους απογόνους των θυτών τους και υποδέχτηκαν τον βουλευτή της ναζιστικής οργάνωσης με το σύνθημα: «Χτες βασανιστές και ταγματασφαλίτες, όπλο του συστήματος είναι οι χρυσαυγίτες». Μετά το πέρας των εκδηλώσεων της επετείου, τρία μέλη της συνοδείας του βουλευτή επιτέθηκαν σε Θηβαίο αγωνιστή που πήρε μέρος στη διαμαρτυρία, τον γρονθοκόπησαν στην κοιλιά, τον κλότσησαν και τον απείλησαν. Μάλιστα, η επίθεση καταγράφτηκε και από κάμερες του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, καθώς οι τραμπούκοι επιτέθηκαν στον αγωνιστή πισώπλατα, όταν αυτός είχε πάει στο μηχάνημα (ATM) της τράπεζας.
Keywords
Τυχαία Θέματα