ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ,ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥΣ Ή ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΠ!!!

ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
Φετος το Υπουργειο στη προσπαθεια του να αποφυγει την εκδοση πλαστων πασο για τις φθηνοτερες μετακινησεις  των φοιτητων με τα ΜΜΜ,τα οποια ζημειωναν τα ΑΕΙ και ΤΕΙ...αποφασισε
να αλλαξει τον τροπο εκδοσης τους.
Ετσι λοιπον οι φοιτητες πρεπει να κανουν ηλεκτρονικη αιτηση στο http://paso.minedu.gov.gr/ ,επειτα η αιτηση να περασει απο εγκριση απο τη Γραμματεια του ΑΕΙ ή ΤΕΙ τους...και επειτα να πανε στο καταστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ που εχουν επιλεξει ωστε να παραβουν το πασο τους.
Ναι καλα διαβασατε.
Πλεον ,τα πασο τους οι φοιτητες θα τα παιρνουν απο τα καταστηματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και οχι απο τη γραμματεια της σχολης τους ή το ΚΕΠ της περιοχης τους.

Συμφωνα με ανακοινωση του Υπ.Παιδειας διευκρινιζει οτι:
 Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των φοιτητών, το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ) διενήργησε μειοδοτικό διαγωνισμό με κύριο ζητούμενο πρωτίστως τη χαμηλότερη τιμή και δευτερευόντως το μεγαλύτερο δίκτυο σημείων διανομής σε όλη την Ελλάδα.
Νικητής του διαγωνισμού υπήρξε η ΕΒΕΚ ΑΕΒΕ - Ελληνική Βιομηχανία Έξυπνων Καρτών (κάρτες κινητών, τηλεκάρτες, κάρτες εισόδου). Η ΕΒΕΚ έχει ως υπεργολάβο το δίκτυο καταστημάτων «Γερμανός», μέλος του Ομίλου ΟΤΕ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΠΑΣΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ!!!
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΘΕΣΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΚΕΠ...Ή ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ "ΓΕΡΜΑΝΟΣ" ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ,ΣΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΗΛΙΚΙΑΚΟ TARGET GROUP,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΕΓΟΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΕΒΕΚ!!!

ΠΡΕΖΑ TV
27-9-2011
Keywords
Τυχαία Θέματα
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΠΑΣΟ, ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣΑΝΤΙ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ, ΣΧΟΛΗΣ, Ή ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΠ,katastimata germanos, paralamvanoun, foitites, paso, mesa mazikis metaforasanti, grammateia, scholi