ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ "H E.E ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ"!!!


"Οι εκπρόσωποι της Τρόικα έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι έχει έρθει η ώρα να εγκαταλείψουν την Ελλάδα" λέει το άρθρο -ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗ Σ.Δ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!!Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ!!!


"H E.E προετοιμάζεται για Ελληνική χρεοκοπία": Αυτό αναφέρεται σε σχετικό άρθρο, στην ιστοσελίδα της παγκόσμιας σοσιαλιστικής διεθνούς,
πρόεδρος της οποίας είναι ο Γιώργος Παπανδρέου!!! Αναφέρει συγκεκριμένα το άρθρο:
"Τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα έχουν αλλάξει σαφώς πορεία σε σχέση με την Ελλάδα. Αντί για «διάσωση» της χώρας, συζητούν τώρα την πτώχευσή της, μειώνοντας τον κίνδυνο της μετάδοσης. Το ταμείο διάσωσης του ευρώ, με σκοπό την εγγύηση φερεγγυότητας στην Ελλάδα, χρησιμοποιείται για να εξασφαλίσει τις πιστώτριες τράπεζες από τις συνέπειες της πτώχευσης του κράτους.
Η αλλαγή πορείας έχει συμβεί σταδιακά, υπό την πίεση των έντονων διακυμάνσεων στα χρηματιστήρια και τις χρηματοπιστωτικές αγορές, την απειλή της πτώχευσης τραπεζών και την αυξανόμενη αντίθεση με τα μέτρα λιτότητας της ελληνικής κυβέρνησης. Όμως αδιαμφισβήτητα ακολουθεί μια λογική τάξη.
Διαβάστε περισσότερα »


Keywords
Τυχαία Θέματα