Σεκιουριτας του ησαπ τραμπουκιζει επιβατη αφρικανικης καταγωγης - video- παρακαλουμε διαδωστε το-

---ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΝΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ ΤΗΣ...Ή ΕΑΝ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.---

UPDATE: ΤΟ VIDEO ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ
ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
https://vimeo.com/155362389
Δεν είναι είναι πρωτοφανές οι σεκιουριτάδες του μετρό να κάνουν κατάχρηση εξουσίας, διότι για να διοριστείς σε παρόμοια θέση μάλλον περνάς εξετάσεις μικροφαλλίας (με μεγάλη επιτυχία.Στο απίθανο παραπάνω βίντεο ένας υπάλληλος του ΗΣΑΠ εξαντλεί τα όρια της σκατοψυχιάς τραμπουκίζοντας επιβάτη αφρικανικής καταγωγής επιμένωντας ότι η τσάντα του πρέπει να μεταφερθεί στο τελευταίο βαγόνι διότι εμποδίζει.

Η τσάντα για την οποία γίνεται λόγος είναι μια μεσαίου μεγέθους τσάντα ταξιδίου με ρόδες (ο κανονισμός μιλάει αποκλειστικά για ποδήλατα) και το βαγόνι είναι άδειο (γιατί κανένας μαλάκας δεν κάνει κάτι όταν δεν πιστεύει ότι τον παίρνει).

Για κακή του τύχη η σκηνή καταγράφεται από επιβάτιδα που δίνει αυτό που αξίζει στον σεκιουριτά ενώ ο ευγενέστατος επιβάτης με την τσάντα εξηγεί ήρεμος την απίστευτη ηλιθιότητα που μας δέρνει σαν ανθρωπότητα.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο λογαριασμό της katrin mast στο youtube.
https://www.youtube.com/watch?v=nt0bWuUAflY
http://luben.tv/stream/73286

UPDATE 2: Σάλο έχει προκαλέσει βίντεο που τράβηξε μια επιβάτης μέσα σε άδειο συρμό του ΗΣΑΠ στον σταθμό της Κηφισιάς, που δείχνει υπάλληλο σεκιούριτι να διώχνει αφρικανό, απαιτώντας να μεταφέρει τη βαλίτσα του στο τελευταίο βαγόνι.

Ο μετανάστης αρνήθηκε να αποχωρήσει και ο υπάλληλος επέμεινε σε έντονο ύφος, σπρώχνοντας την αποσκευή του.

Τελικά, η επιβάτης που τραβούσε το βίντεο παρενέβη, λέγοντας πως η αποσκευή είναι δική της και καλώντας τον αν θέλει να καλέσει την αστυνομία.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ καταδίκασε τη συμπεριφορά του υπαλλήλου χαρακτηρίζοντάς την απαράδεκτη και ζήτησε την άμεση απομάκρυνσή του.
Keywords
Τυχαία Θέματα