Σε τεχνοκρατη του "τζογου" η εκκαθαριση της αγροτικης τραπεζασ!!!


Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τη χαριστική παραχώρηση της Αγροτικής Τράπεζας στην Τράπεζα Πειραιώς, καταστροφική επιλογή της κυβέρνησης, σε συνεργασία με την Τράπεζα της Ελλάδος: τόσο η Επιτροπή Οικονομολόγων του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου όσο και ο βουλευτής Δ.Τσουκαλάς με παρεμβάσεις τους καταγγέλλουν
τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Δημήτρης Τσουκαλάς καταγγέλλει ότι ο ειδικός εκκαθαριστής της Αγροτικής Τράπεζας που επελέγη από την κυβέρνηση διατηρεί παράλληλα τη θέση του προέδρου σε... εταιρεία στοιχημάτων. Όπως σημειώνει με ερώτησή του στον υπουργό Οικονομικών Ι. Στουρνάρα, ο Νικόλαος Μαράντος, ο ειδικός εκκαθαριστής της Αγροτικής Τράπεζας, είναι πρόεδρος - μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ. του ομίλου Αvenir, εταιρείας εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αθηνών, που δραστηριοποιείται στους τομείς των Συλλογικών Στοιχημάτων -Επίγεια (land - based) και μέσω Διαδικτύου- και των Διαδικτυακών Παιγνίων, ηλεκτρονικά και ζωντανά (on line gaming και live casino games).
Ο Δ. Τσουκαλάς ζητά να μάθει εάν υπήρξαν κέρδη από στοιχήματα στην αγοραπωλησία της Αγροτικής Τράπεζας, δεδομένου ότι ο Έλληνας πολίτης και ιδιαίτερα οι αγρότες δεν έχουν κανένα απολύτως όφελος από αυτή την αποκρατικοποίηση. Σημειώνει ότι ενδεχομένως "ο κ. Μαράντος έχει ένα πολύ καλό βιογραφικό και να είναι νόμιμη η τοποθέτησή του, είναι ηθικό όμως η κυβέρνηση να ορίζει ειδικό εκκαθαριστή της Αγροτικής Τράπεζας πρόσωπο εμπλεκόμενο με εταιρεία στοιχημάτων;".
Keywords
Τυχαία Θέματα