Σε κυκλωμα εκβιαστων ο μαυρικος της ακροπολης μαζι με αλλους δημοσιογραφους - νεα στοιχεια

Η είδηση της σύλληψης του εκδότη της Ακρόπολης, Παναγιώτη Μαυρίκου, έπεσε σαν βόμβα όχι μόνο στον δημοσιογραφικό κόσμο αλλά και σε όσους δεν πίστευαν ότι υπήρχε μια τόσο πρωτοφανής υπόθεση εκβίασης σε βάρος ΔΕΚΟ, τραπεζών και επιχειρηματιών.

Πρωταγωνιστές στην υπόθεση, εκτός από τον Παναγιώτη Μαυρίκο ήταν σύμφωνα με την αστυνομία και και δυο δημοσιογράφοι, ο Τάκης Μουσσάς και ο Χρήστος Φράγκος. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr
και άλλοι 4 θα κληθούν στον εισαγγελέα. Πρόκειται σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες για άνθρωπου που είχε διασυνδέσεις με στελέχη τραπεζών και δήλωνε κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ, για άλλον έναν εκδότη, για έναν διαχειριστή ιστοσελίδας και για ακόμα έναν δημοσιογράφο.

Οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση είναι καταιγιστικές και οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δείχνουν ένα κύκλωμα εκβιαστών που δεν δίσταζε μπροστά σε τίποτα. Αν σκεφτεί κανείς ότι απειλούσαν και τις ζωές των παιδιών εκείνων που εκβίαζαν με σκοπό την απόσπαση χρημάτων, αυτό δείχνει πολλά! Η έρευνα ξεκίνησε μετά από καταγγελία στελέχους δημόσιας επιχείρησης το οποίο εκβίαζαν για να τους δώσει διαφήμιση λέγοντας πως όχι μόνο θα δυσφημήσουν την ίδια και τη δημόσια επιχείρηση, αλλά άφηναν να αιωρούνται απειλές κατά της οικογένειάς της και του παιδιού της.
Keywords
Τυχαία Θέματα