Σε ιδιωτες η διαχειριση των απορριμματων της πελοποννησου

Την παράδοση της διαχείρισης των απορριμμάτων σε ιδιώτες αποφάσισαν από κοινού όλες οι δυνάμεις του ευρωμονόδρομου ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, δεξιοί και αριστεροί δήθεν ανεξάρτητοι, στη διάρκεια πρόσφατης συνεδρίασης του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Περιφέρειας Πελοποννήσου. Μάλιστα, αμέσως μετά τη συνεδρίαση, έσπευσαν όλες οι πλευρές να πανηγυρίζουν,
διεκδικώντας ο καθένας για λογαριασμό του την πατρότητα του αποτελέσματος. Ο δε Π. Τατούλης κάλεσε την κυβέρνηση να λύσει και τις τελευταίες εκκρεμότητες, ώστε να προχωρήσει η σύμβαση Σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) με την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ.
Τα παραπάνω επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση η «Λαϊκή Συσπείρωση» Πελοποννήσου και προσθέτει πως όλοι έχουν συμβάλει στην προώθηση αυτής της επιλογής που θα φορτώσει νέα βάρη στις πλάτες των εργαζομένων και συγκεκριμένα η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, με προπομπό τη Διοίκηση της Περιφέρειας, που προετοίμασαν την σύμβαση ΣΔΙΤ και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, καθώς και οι δημοτικές Αρχές που ανέλαβαν να τελειώσουν τη βρώμικη δουλειά, που βρωμάει από ό,τι φαίνεται, πιο πολύ από τα σκουπίδια.
Keywords
Τυχαία Θέματα