Δημοσιευμα για προμηθεια απο υποθεσεις απολυμενων του δημοσιου,απο το δικηγορικο γραφειο του κατρουγκαλου -τι απαντα ο ιδιος

ΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΨΥΧΑΡΗΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...
Προμήθεια ύψους 12% έχει κατοχυρώσει το δικηγορικό γραφείο του Γιώργου Κατρούγκαλου με βάση ιδιωτικά συμφωνητικά που υπογράφτηκαν με υπαλλήλους που απολύθηκαν ή τέθηκαν σε διαθεσιμότητα από την προηγούμενη κυβέρνηση και διεκδικούν την επαναπρόσληψή τους, σύμφωνα με Το Βήμα της Κυριακής.


Ο κ. Κατρούγκαλος, αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, που έχει εξαγγείλει την επαναπρόσληψη όσων βρέθηκαν εκτός Δημοσίου, απαντά με ανακοίνωσή του ότι το δημοσίευμα υπονομεύει την κυβέρνηση, κι όχι τον ίδιο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το γραφείο του κ. Κατρούγκαλου υπέγραφε τα συμφωνητικά στις 26 και στις 27 Ιανουαρίου, ώρες δηλαδή μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, ενώ στις 27 Ιανουαρίου ανακοινώθηκε η σύνθεση του νέου υπουργικού συμβουλίου, στο οποίο ο κ. Κατρούγκαλος ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο της Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Ο κ. Κατρούγκαλος δηλώνει ότι ανέστειλε τη δικηγορική του δραστηριότητα από τον Ιούνιο του 2014, όταν και εξελέγη ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και πως έκτοτε δεν έχει καμία σχέση ή επικοινωνία με τους υπαλλήλους αυτούς.

Η ανακοίνωση Κατρούγκαλου:

«Επ' ευκαιρία δημοσιευμάτων που αναφέρονται στην δικηγορική μου δραστηριότητα σε υποθέσεις διαθέσιμων υπαλλήλων, θέλω να ξεκαθαρίσω τα πράγματα μια για πάντα:
» Η πολιτική και η δικηγορική μου δραστηριότητα είχαν πάντα κοινή κατεύθυνση, την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και του Συντάγματος. Χειρίστηκα πολλές 'μνημονιακές' υποθέσεις την τελευταία πενταετία, τις πιο πολλές φορές χωρίς ή με ελάχιστη δικηγορική αμοιβή: τις ιδιωτικοποιήσεις των λιμανιών, τη ληστεία του PSI, τον παράνομο ορισμό της διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ, τις πολιτικές επιστρατεύσεις των απεργών του Μετρό και άλλες πολλές, μεταξύ των οποίων και υποθέσεις διαθεσίμων.
Keywords
Τυχαία Θέματα