Προφυλακιστηκε ο αιμιλιος κοτσωνης για την υποθεση της ηρωινης στο «noor one»

Ο ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΚΟΤΣΩΝΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ
Ένα ακόμα άτομο, ο έμπορος αυτοκινήτων Αιμίλιος Κοτσώνης, που φέρεται να εμπλέκεται -με κεντρικό ρόλο- στην υπόθεση με το ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο “Noor One” , με σημαία Τόγκο, που είχε εντοπιστεί και δεσμευθεί στη Βλήχα Ελευσίνας με δύο τόνους ηρωίνης τον Ιούνιο του 2014, κρίθηκε προφυλακιστέο με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα Πειραιά.
Η απολογία του κράτησε περισσότερο από 10 ώρες. Αρχικά ο επιχειρηματίας είχε καταθέσει ως μάρτυρας αλλά με τη συμπληρωματική
απολογία της συζύγου του πλοιοκτήτη του “Noor One”, έγινε κατηγορούμενος.
Σημειώνεται ότι έως τώρα, για την υπόθεση του “Noor One” έχουν προφυλακισθεί συνολικά 23 άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας πλοιοκτήτης.
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματίας είναι διεύθυνση και συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ αρχικά είχε εξεταστεί ως μάρτυρας.
Στη συνέχεια, όμως, η σύζυγος του πλοιοκτήτη του Noor1 έδωσε συμπληρωματική απολογία, με την οποία εμφάνισε τον Αιμίλιο Κοτσώνη ως το πρόσωπο που βρισκόταν πίσω από το ταξίδι του πλοίου με την τεράστια ποσότητα ηρωίνης από τον Περσικό Κόλπο στην Ελευσίνα. Η ίδια δικαιολόγησε τις καθυστερημένες καταγγελίες της λέγοντας πως ο επιχειρηματίας τη διαβεβαίωνε ότι θα τη βοηθούσε να ξεμπλέξει με την υπόθεση αν κρατούσε το στόμα της κλειστό.
Keywords
Αναζητήσεις
αιμιλιος κοτσωνης, συνελαβαν τον κοτσωνη
Τυχαία Θέματα