Πως ο τριανταφυλλοπουλος πηρε δανεικα κι αγυριστα 9+2 εκατ. ευρω και δεν ελεγχεται απο κανεναν

Διαβάστε το αποκαλυπτικό πόρισμα των ελεγκτών της ΤτΕ για την παράνομη χρηματοδότηση της εφημερίδας VETO

«Δώρο» 11 εκατ. ευρώ στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο έκανε ο φυγόδικος Πέτρος Κυριακίδης. Το σκάνδαλο της σκοτεινής χρηματοδότησης του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και της εφημερίδας του VETO με συνολικό ποσό 11 εκατομμύριων καταγράφεται αναλυτικά στο πόρισμα της Τραπέζης της Ελλάδος για την Proton Bank. Η τράπεζα
είναι σήμερα υπό εκκαθάριση στο Δημόσιο και η δίκη για το σκάνδαλο εκκρεμεί. Όπως σημειώνουν νομικοί κύκλοι προκύπτει καραμπινάτη απιστία για την τράπεζα και ηθική αυτουργία με δόλο για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Συγκεκριμένα όπως γράφουν στο πόρισμα οι ελεγκτές της Τραπέζης της Ελλάδος, δόθηκαν 9 εκατ. ευρώ ως… «ταμειακή διευκόλυνση» σε μια εφημερίδα που παράπαιε και λίγους μήνες μετά έκλεισε ενώ άλλα δυο εκατομμύρια κατέληξαν στην τσέπη του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου καθώς ο καταζητούμενος σήμερα επιχειρηματίας Πέτρος Κυριακίδης αγόρασε το 44% της VETO λίγους μήνες πριν η εφημερίδα κατεβάσει ρολά.

Στο πόρισμα της Τραπέζης της Ελλάδος οι ελεγκτές διαπιστώνουν ότι στο κυκλοφορούν ενεργητικό της ΝΕΠ και συγκεκριμένα στον λογαριασμό «χρεώστες διάφοροι «ποσό 9 εκατ. ευρώ περίπου αποτελεί απαίτηση από τη VETO MΕΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΕ καθότι επρόκειτο για ταμειακή διευκόλυνση». Δηλαδή ο καταζητούμενος σήμερα Κυριακίδης… διευκόλυνε τον ιδιοκτήτη της VETO Μάκη Τριανταφυλλόπουλο με 9 εκατ. ευρώ!
Keywords
Τυχαία Θέματα