ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΤΖΟΓΟΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ?‏

Αντιγράφω από την συνέντευξη του υπουργού ΠΑΑΝ, κ. Χρυσοχοϊδη στην τηλεοπτική εκπομπή "Κοινωνία ώρα Mega". Διαβάστε και εσείς και προσπαθήστε να καταλάβετε τι εννοεί ο υπουργός.
Είναι κατά της εξάπλωσης του τζόγου γιατί είναι εξάρτηση που καταστρέφει οικογένειες και γι’ αυτό πρωτοστάτησε στην καταπολέμηση του ως υπουργός Δημόσιας Τάξεως;
Είναι υπέρ του νομοσχεδίου γιατί παντού υπάρχει τζόγος και αφού υπάρχει ας τον φορολογήσουμε να βγάλουμε μερικά λεφτά;
Η σωστή απάντηση είναι το δεύτερο μάλλον. Ο υπουργός αναφέρεται κλασσικά στην καταδίκη της χώρας για την απαγόρευση των τεχνικών παιχνιδιών
και ξεπερνά διπλωματικά την παρατήρηση των δημοσιογράφων ότι το θέμα είναι τα τυχερά και όχι τα τεχνικά παιχνίδια για να καταλήξει ότι ουσιαστικά είναι υπέρ μιας “περιορισμένης” ρύθμισης με αυστηρά κριτήρια.
Τι θα πει όμως “περιορισμένο” σε αυτό το θέμα δεν μας λέει. Είναι τα 1000 μηχανήματα περιορισμός; Τα 5000 ή 10000 μηχανήματα ίσως; Ποιοι θα μοιραστούν τις “περιορισμένες” άδειες; Και γιατί οι αναφορές στους μισθούς και τις συντάξεις που δεν πρέπει να κοπούν; Αφού όλοι ξέρουν ότι οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι θα πάνε να παίξουν και μάλιστα περισσότερα από όσα τους κόψανε.
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα