Πατρα:κτηνιατρος θα σκοτωνε το σκυλακι… αν δεν επαιρνε χρηματα


Το γραπτό μήνυμα που αποκαλύπτει σήμερα ο «Κόσμος» δείχνει πως αδίστακτοι επιστήμονες δεν είναι μόνο οι γιατροί που εκβιαστικά ζητούν φακελάκι για να χειρουργήσουν ασθενή, αλλά και κάποιοι κτηνίατροι που μπροστά στο χρήμα δεν υπολογίζουν... ακόμη και την ζωή των τετράποδων! Έστω και αν ισχυρίζονται πως... αγαπούν τα ζώα!
Όλα συνέβησαν σε γνωστό κτηνιατρείο της Πάτρας στο οποίο απευθύνθηκε ο Πατρινός Θ.Κ. (τα πλήρη στοιχεία του στη διάθεση του «Κ») προκειμένου να θεραπευθεί ένα μικρό σκυλάκι. Στην περιοχή που διαμένει (κοντά στο Λαμπίρι) άγνωστος πετά φόλες στα σκυλιά και προ ημερών αρκετά
ζώα είχαν κινδυνεύσει να χάσουν τη ζωή τους από το δηλητήριο. Στη θέα του ετοιμοθάνατου μικρού σκυλιού, ο Θ.Κ. το έβαλε στο αυτοκίνητό του και το μετέφερε μέχρι το κτηνιατρείο της Πάτρας. Ο κτηνίατρος κατάφερε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στο μικρό τετράποδο, ενημέρωσε όμως τον ιδιοκτήτη του πως η επέμβαση και η υπόλοιπη θεραπεία είχαν κόστος 120 ευρώ. Ο νεαρός ιδιοκτήτης αποδέχθηκε το ποσό, παρακάλεσε όμως τον κτηνίατρο να κάνει υπομονή μέχρι την Παρασκευή (ήταν Δευτέρα) για να του φέρει τα χρήματα.
Keywords
Τυχαία Θέματα