Οργη γλεζου κατα τσιπρα για τη διαλυση των συνιστωσων


Ο ΑΛΕΞΗΣ ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ...
ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΠΛΕΟΝ...ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΔΡΕΩΘΕΙΣ ΩΣ ΚΟΜΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ....ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ,ΤΟΥΣ MEDIAΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.
Η ΠΑΣΟΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...ΕΙΤΕ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΕΙΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ.
Σκληρή κριτική ασκούν ο Μανώλης Γλέζος και άλλοι τέσσερις επικεφαλής συνιστωσών κατά του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλέξη Τσίπρα για την απόφασή του να εξαγγείλει διάλυση των Συνιστωσών και να επιβάλλει ενιαία λίστα στην εκλογή των οργάνων του κόμματος.
"Η ενέργεια αυτή είναι και άτοπη και από πλευράς τύπου και ουσίας" τονίζεται στην ανακοίνωση-φωτιά. "Ως προς τον τύπο γιατί έγινε χωρίς καμία έγκριση από συλλογικά όργανα κι ενώ εκκρεμούν οι συνεδριάσεις, κι ως προς την ουσία γιατί προβάλλονται θέσεις που απειλούν με επικίνδυνες εντάσεις και προβλήματα στο εσωτερικό του εγχειρήματος και προκαταβάλουν εξελίξεις", επισημαίνεται.
Keywords
Τυχαία Θέματα