Οι συντακτες του δικαστικου ρεπορταζ απαντουν στην πλειοψηφια του δ.ς. της εσηεα για τη δημοσιευση των μαρτυρων κατηγοριας της χρυσης αυγης απο το πρωτο θεμα

ΩΣ ΠΡΕΖΑ TV ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ...
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ;

ΕΠΙΣΗΣ...ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ SITE ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ;

«Τα ονόματα των μαρτύρων ανακοινώνονται δημόσια από τον πρόεδρο του Δικαστηρίου. Είναι σημαντικότατο κεφάλαιο της ακροαματικής διαδικασίας οι καταθέσεις των μαρτύρων κατηγορητηρίου» επισημαίνουν οι συντάκτες που καλύπτουν το δικαστικό ρεπορτάζ

Οι
συντάκτες του δικαστικού ρεπορτάζ απαντούν στην πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), η οποία με ανακοίνωσή της «καταδικάζει απερίφραστα τη δημοσιοποίηση των ονομάτων των μαρτύρων κατηγορίας που πρόκειται να καταθέσουν προσεχώς στη δίκη της Χρύσης Αυγής».

Η δημοσιοποίηση αυτή έγινε στις 20 Απριλίου, στο protothema.gr, από τους δημοσιογράφους-μέλη της ΕΣΗΕΑ Παναγιώτη Τσιμπούκη και Βασιλική Κόκκαλη, οι οποίοι είναι οι διαπιστευμένοι συντάκτες για την κάλυψη της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Η πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ επισημαίνει ότι η δημοσιοποίηση των ονομάτων των μαρτύρων κατηγορίας «αν και είναι σύννομη μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα, καθιστώντας τους στόχους».
Keywords
Αναζητήσεις
δικαστικο ρεπορταζ, ρεπορταζ της χρυσης αυγης με τη βασω κοκκαλη
Τυχαία Θέματα