Οι ελλληνες δημιουργοι του quizdom μιλουν στο lifo.gr!

Απίστευτα είναι και τα περιστατικά που μας έχουν τύχει. Ένα από τα πιο αστεία παραδείγματα συνέβη σε εμένα, σε ένα ταξί: από το κινητό του ταξιτζή ακούγονταν συνεχώς ειδοποιήσεις προσκλήσεων για παιχνίδια στο Quizdom, ενώ στα (κόκκινα) φανάρια δεν δίσταζε να απαντά σε αυτές. Αφού άρχισε να μου εξηγεί το παιχνίδι αναφέροντας πόσο είχε «κολλήσει», του αποκάλυψα πως είμαι ο δημιουργός του και τότε ο ταξιτζής όχι μόνο μου έκανε δώρο την κούρσα, αλλά πήρε τηλέφωνο τη μητέρα του να της αποκαλύψει ενθουσιασμένος την ιδιότητα του επιβάτη του.
Κατά τα άλλα, υπήρξε πολύ ενθαρρυντικό ένα περιστατικό τον πρώτο κιόλας μήνα, όταν είδαμε μια παρέα να παίζει στην παραλία, ενώ δεν είναι πλέον λίγες οι φορές που έχουμε βρεθεί σε παρόμοια θέση σε μια καφετέρια, μπαρ ή και στο λεωφορείο», επισημαίνει και στέκεται στη βιωσιμότητα τέτοιων ιδεών καθώς και στα μελλοντικά σχέδια της ομάδας.
Καντε κλικ εδω και διαβαστε ολη τη συνεντευξη που εδωσαν οι δημιουργοι του Quizdom στον Ευθυμη Σαββακη εδω http://www.lifo.gr/team/gnomes/56558
ΠΡΕΖΑ TV
2-4-2015
Keywords
Αναζητήσεις
σχεδιαστης quizdom
Τυχαία Θέματα