Οι αληθειες ειναι πολλες...για να τις αγοραζουν και πολλοι....!! - εξαιρετικο αρθρο του αλεξανδρου πετρακα


"Δόγμα:"Σοκ και Πέος"...!
(Το Καυλιτσέκι της Χ-ουσίας...)
"Τrihes Gianni, Trixa panta...."
(άμα οι τρίχες είναι και ανάμεσα στα δόντια του Γιάννη....τότε Ποιός τον Πιάνει!!!! (του Γιάννη πάντα...) Και οι ΈσΚατοι έσσονται Πρώτοι....αλλά μην ντρέπεστε....και οι Μεγαλύτεροι Μαλάκες κάποτε υπήρξαν απλά Κατουροτσούτσου.....)
ΑΤΗΙΝΑ 14-2-12=0
Aναγνωρίζονται οι Σιχαμένοι Διασπαστές διαδηλώσεων από τους Εγκέφαλους της Αστυνομίας-που είναι σχήμα οξύμωρο και έχει πολύ πλάκα. Πρόκειται για την κατηγορία με την Κωδική Ονομασία "ΜπαΚαλάκηδες". Δηλαδή εξοργισμένοι αντιφρονούντες με Ένσημα
που πετάνε FETA (π.ο.π) Cheese παραγεμισμένη με V-Power για να κάνει Τζίζ...!!! Κι ως γνωστόν, μετά το ΠΟΠ δεν έχει STOP....Ίσως έχει DUREX....Aλλά κι αυτά τα κάνουν τεράστια οι Κερατάδες, σε μια προσπάθεια να αισθανθείς μικροτσούτσου, να σου πέσει το ηθικό και να νιώσεις λιγότερο Αρσενικό...Είναι το Βασίλειο της ΠροπαγΆνδρας.....!!! Αλητάμπουρες συνεπικουρούν τη δράση των Μπακαλάκηδων, επιτιθέμενοι στις Αστυνομικές Δυ-Να-Μας-Κι-Εμας, χρησιμοποιώντας φυσοκάλαμα και φτύνοντας Ελιές Καλαμών. Αυτοι οι Αλήτες-Με-Τις-Ελιές-Καλαμών, γίνονται γνωστοί ώς "Καλαμαλήτες". Τα Κουκούτσα των Ερειπίων χάνονται ανάμεσα στα ΠαΠούτσα των Νικητών..... Ανάμεσα σε Νέφη Δακρυγόνων Αδένων, οι Άπιστοι-μαστουρωμένοι από τις ΜΑΤαιες αναθυμιασεις- ξαναβρίσκουν Ελπίδα και ανακράζουν το Εθνοσωτήριο "Τη ΥπερΜπάφω Στρατηγώ Τα Νικητήρια". Επιπλέον, μερικοί....ωπ....sorry....ώρα για Διαφημίσεις....!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα