Ο συνταγματολογος τσακυρακης απο το ποταμι, προτεινει προεδρο της δημοκρτιας με 170 βουλευτες...χωρις τους χρυσαυγιτες

ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΣΤΕΚΕΙ ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ...ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΩΣ ΝΟΜΙΜΟ ΚΟΜΜΑ, ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.
ΚΑΤΙ
ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ 100% ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΑΒΑΝΤΑΡΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.
Η ιδέα να μην υπολογιστούν οι ψήφοι των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας προσκρούει στο άρθρο 32 παρ. 3 του Συντάγματος που απαιτεί στην τρίτη ψηφοφορία «πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών». Δεν υπάρχει αμφιβολία, λοιπόν, πως για να εκλεγεί Πρόεδρος, η τρίτη ψηφοφορία πρέπει να καταγράφει τουλάχιστον τον αριθμό 180.

Η τυπική αυτή προϋπόθεση, η οποία επαναλαμβάνω δεν μπορεί να ξεπεραστεί, καθιστά στην παρούσα συγκυρία την Χρυσή Αυγή καθοριστικό παράγοντα των πολιτικών εξελίξεων. Αν ψηφίσει υπέρ, μάλλον εκλέγεται ΠτΔ, αν ψηφίσει κατά, μάλλον δεν εκλέγεται και οδηγούμαστε σε εκλογές.
Keywords
Τυχαία Θέματα