Ο παπαχρηστος και τα νεα κανουν πλατες στη νδ για χαρη των καναλαρχων!

Το σκηνικό που έχει στηθεί με τη διάλυση της πάλαι ποτέ κραταιάς Νέας Δημοκρατίας είναι τουλάχιστον εξοργιστικό. Και καταδεικνύει, μεταξύ άλλων, την ποιότητα των στελεχών της παράταξης που μέχρι πρόσφατα κυβερνούσε (με ολέθρια αποτελέσματα) τον τόπο.
Τι τους νοιάζει εκεί στη Νέα Δημοκρατία που το κόμμα τους είναι αξιωματική αντιπολίτευση; Τι τους ενδιαφέρει που οι κρίσιμες περιστάσεις (σε ασφαλιστικό, προσφυγικό κ.λπ.) απαιτούν από τους ίδιους συναίνεση ή -έστω...- να πάρουν θέση,
βρε αδελφέ; Εκεί έχουν βάλει έναν Πλακιωτάκη να λέει ότι είναι αναρμόδιος και όλη η χώρα περιμένει πότε (και αν) θα καταφέρουν να βρουν τον επόμενο που θα ηττηθεί από τον Τσίπρα.

Ενδεικτικό είναι το ζήτημα με τη συγκρότηση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου (για την οποία απαιτείται ευρεία κοινοβουλευτική πλειοψηφία 4/5 των μελών της διάσκεψης των προέδρων και επομένως ευρεία συναίνεση). Το ΕΣΡ είναι αυτό που θα κληθεί να δώσει τις οριστικές άδειες στα κανάλια σύμφωνα με τον νόμο Παππά και, επομένως, πρέπει να έχει συγκροτηθεί σε σώμα μέχρι το τέλος του έτους, ώστε να μπει -επιτέλους- μια τάξη στη γαλαζοπράσινη αταξία δεκαετιών στα κανάλια. Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ενημέρωσε ότι οι διαδικασίες συγκρότησης της Αρχής θα ξεκινήσουν στις 20 Δεκεμβρίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα