Ο ερντογαν εστησε το παξικοπημα στην τουρκια; μια γνωμη που αξιζει να διαβασετε #milletçemeydanlardayız #nedarbenediktatörlük #hizmetedarbe

ΜΗΠΩΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ...ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΥΤΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ (ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ...)ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ...ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΙΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ;

-ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΩΣ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΔΗΘΕΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΚΟΣΤΗΜΕΝΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΦΙΛΟΛΑΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ.

-ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΣΚΕΨΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΗΝΙΚΑ

Ο Ράϊαν Χηθ δημοσιογράφος της Politico δίνει μια άλλη ερμηνεία για το πραξικόπημα και που είναι και πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Γύρω στις 11 χθες το βράδυ, ο κόσμος έμεινε έκπληκτος από τα νέα για το πραξικόπημα στην Τουρκία. Για μερικές ώρες, τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης με τις πληροφορίες που μετέδιδαν έδιναν την εντύπωση ότι το πραξικόπημα είχε πετύχει, ενώ άλλες πληροφορίες, έφεραν τον Ερντογαν να έχει διαφύγει και άλλοτε να ζητά άσυλο στην Γερμανία και άλλοτε στην Ρώμη. Ώσπου τελικά η εικόνα άρχισε να αλλάζει και τελικά ο κόσμος βγήκε στους δρόμους και οι πιστές στον Ερντογάν δυνάμεις, τελικά κατάφεραν να συντρίψουν τους πραξικοπηματίες.
Keywords
Τυχαία Θέματα